MAJORKA, 8 dana (7noćenja) – avionom18.07.2019.-25.07.2019. 765 €

 • Destinacija:
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 17/07/2019
 • Dolazak: 25/06/2019
 • Cijena: 765€

 MAJORKA

8 dana (7noćenja) – avionom

18.07.2019.-25.07.2019. 765 €

Majorka, najveće špansko ostrvo iz Balearskog arhipelaga, istinski je dragulj Mediterana. U jednoj priči, koja zasigurno na najbolji način odslikava svu njegovu ljepotu, kaže se „da ako u Sredozemlju postoji raj, onda je to ostrvo Majorka a njegova prijestonica Palma je dragulj u kruni“. U svijet masovnog turizma Majorka je uplovila početkom šezdesetih godina prošlog vijeka. Mediteranska klima, božanstvena priroda i prelijepe plaže, snagom magneta opčinile su na milione turista iz cijelog svijeta. Danas ovo ostrvo, nestvarne ljepote, posjećuje više od 20 miliona gostiju sa svih kontinenata. Na Balearima ljeto provode i članovi španske kraljevske porodice. Na Majorki je uživao i Frederik Šopen, takođe i Žorž Sand, a luksuzne vile i apartmane danas posjeduju Ketrin Zita-Džons, Majk Daglas, Klaudija Šifer, Filipe Gonzales, Boris Beker, Mihael Šumaher, Rafael Nadal…..

    1.dan PODGORICA- BARSELONA- PALMA DE MAJORKA Sastanak putnika na šalteru Fly Montenegro u 11:00h Polijetanje aviona za Palma de Majorku (via Barselona) u 13:45.Slijetanje u Barselonu u 16:10 h. Nastavak leta za Palma de Majorku u 20:15 h .Dolazak u 21:10 h.Transfer do hotela.Noćenje.

2-7 dan MAJORKA Tokom boravka na Majorci biće vam na raspolaganju dosta izleta. Informacije o izletima će vam dati predstavnik agencije na licu mjesta.

8.dan PALMA DE MAJORKA- BARSELONA – PODGORICA Doručak (piknik). Transfer do aerodroma i let za Podgoricu ( via Barselona ) u 7:00 h. Dolazak u Podgoricu u 13:20 h. Kraj programa.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  18.07.-25.07.2019.
 Hotel Roc Linda*** ili sličan Noćenje sa doručkom 765  €
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €
   

 

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 80 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Majorka – Podgorica ( via Barselona), transferi  aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge predstavnika agencije  i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse . Ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25, kofer do 20 kg.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja.

   

Hotel ROC LINDA 3***      www.roc-hotels.com

Položaj: Nalazi se na 8 kilometara od Palme i svega 4 km od aerodroma. Velika i dobro uređena plaža se nalazi na 250 m od hotela.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa ograđenim dijelom za djecu, internet kafe, teniski teren (uz doplatu), rent-a-car, animacija za djecu, restoran u kome se obroci služe po principu „švedskog stola“.
Smeštaj: Ima 189 soba, sve su sa balkonom, SAT TV, klimom, kupatilom, telefonom, sefom (uz doplatu).
Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dijete ili 3 odrasle osobe (kreveti: dva standardna + pomoćni).
Usluga: Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Norvegian airlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima se dodatno naplaćuju.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije.
 • Agencija  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu