SIGURAN POLAZAK -MAGIČNA JUŽNA ITALIJA – 18.05.

  • Destinacija:
  • Trajanje: 7 dana
  • Polazak: 18/05/2017
  • Dolazak: 24/05/2017
  • Cijena: 235€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


SIGURAN POLAZAK

MAGIČNA JUŽNA ITALIJA
BARI-NAPULJ-SORENTO-KAPRI-POMPEJI-AMALFI-POZITANO
RAVELLO- LEĆE- ALBEROBELO 

DRZAVNI PRAZNICI  – 18.05.-24.05.2017

CIJENA: 235 €
7 DANA / 4 NOCENJA + BUS + FERRYBOAT

1. dan  12.04.2017  PODGORICA- DRAČ
Okupljanje putnika ispred hotela “City” u 16h. Polazak prema Dracu u 17:15. Voznja kroz Albaniju sa kracim pauzama za odmor i granicne formalnosti. Po dolasku u Drač slobodno vrijeme. Ukrcavanje na feribot  u 22h.. Noćna plovidba Jadranskim morem…


2. dan  13.04.2017   BARI – NAPULJ
Uplovljavanje u luku BARI u prijepodnevnim satima (oko 8h). Slijedi iskrcavanje sa feribota i odlazak za Napulj. Po dolasku polazak u organizovani obilazak grada, nekadašnje prestonice južne Italije. Razgledanje istorijskog centra: Duomo – katedrala, Korzo Umberto I, Novi zamak, Galerija Umberto I, Teatar San Karlo, trg Plebišita sa Kraljevskom palatom, ulica Kiaia sa „najstarijom“ picerijom na svetu,… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.Dan 14.04.2017   NAPULJ – SORENTO – KAPRI  
Doručak. Slobodno vrijeme u Napulju, ili fakultativni izlet do SORENTA i KAPRI-a (CAPRI). Po dolasku u Sorento koje vazi za jedno od najljepsih ljetovalista Italije ukrcavanje na feribot za Kapri. Dolazak u luku Marina Grande. Vožnja minibusevima do mjesta Capri i razgledanje mjesta: trg Piazzetta sa srednjovjekovnim kućama, manastir Certosa di San Giacomo, gradski park Giardini di Augusto, via Camerelle s luksuznim dućanima i dizajnerskim buticima. Slobodno vrijeme do polaska prema Sorentu. Povratak brodom u SORENTO, grada smještenog na litici, s prekrasnim pogledom na Vezuv. Slijedi šetnja uskim kamenim ulicama i slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan  15.04.2017 NAPULJ –POZITIANO-AMALFI
Doručak. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet autobusom na AMALFIJSKU OBALU – Amalfitianu, popularnu turističku destinaciju, smještenu na strmim obalama Tirenskog mora. Slijedi vožnja zavojitim putem, uz plantaže limuna, do Positiana, grada s karakterističnim kućama izgrađenim na strmoj obali, poznatog motiva mnogih razglednica. Po dolasku šetnja mondenskim mjestom, gdje svakako predlažemo isprobati poznati liker limonćelo (limoncello). Nastavak vožnje do grada Amalfija, najpoznatijeg mjesta na obali. Šetnja do katedrale Svetog Andrije, prekrasne građevine izgrađene u mavarskom stilu. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje do Ravella, gradića smještenog na 350 metara nadmorske visine, sa prekrasnim pogledom na obalu i idealnom mestu za fotografisanje. Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan 16.04.2017  NAPULJ – POMPEJA-VEZUV- LEĆE 
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Napulju ili odlazak na fakultativni izlet POMPEJA I VEZUV. Vožnja autobusom do arheološkog nalazišta POMPEJA na razgledanje ostataka starorimskog grada, koji je u ljeto 79. godine nestao u erupciji  vulkana Vezuv.  Lokacija je zbog pepela ostala neotkrivena preko 1500 godina. Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje do VEZUVA, jednog od najpoznatijih aktivnih vulkana. Po dolasku slijedi 20-minutna šetnja do kratera vulkana, koji se nalazi na 1.200 m nadmorske visine. Poslednja jača erupcija vulkana bila je 1944. godine i od tada miruje. Kada je lepo vreme sa vrha vulkana pruža se prekrasan pogled na Napuljski zaliv. Povratak u Napulj i nastavak vožnje prema Lećeu.  Kasni dolazak u Lece. Smještaj u hotel. Noćenje.

6.dan  17.04.2017 Dan  LEĆE – ALBEROBELO  – BARI
Doručak. Odjava iz hotela. Prijepodnevni obilazak istorijskog centra Lećea sa razgledanjem: portiko Napulja sa Trijumfalnom kapijom, palata Vlade, trg Oronco, Katedralni trg… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Napuštanje Lećea i odlazak do nevjerovatnog ALBEROBELA, grada koji predstavlja sinonim turizma Apulije. Najveća atrakcija ovog mjestašca su neodoljive kućice sa kupastim krovovima koje lokalno stanovništvo naziva „truli“. Preko 1030 ovakvih neobičnih kućica načičkano je u Alberobelu, pa čak je i crkva Sv. Antonija u formi trulija. Pored crkve, obići ćemo i „Kuću ljubavi“, svetilište doktora… Slobodno vrijeme do polaska ka Bariju. Dolazak u Bari i odlazak autobusom do bazilike Svetog Nikole u kojoj se nalaze mošti ovog velikog hrišćanskog svetitelja. Nakon obilaska, ukrcavanje na brod I plovidba prema Draču.  Noćna plovidba.

7.dan 18.04.2017 Dan DRAČ – PODGORICA 
Uplovljavanje u luku DRAČ u prijepodnevnim časovima.  Polazak prema Podgorici. Dolazak u Podgoricu u poslepodnevnim časovima.  Kraj programa.

U cijenu aranžmana je uključeno:
– prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– jedno noćenje s doruckom u hotelu  sa 3* u Leceu
– tri nocenja sa doruckom u hotelu   sa 3* u Napulju
-povratna karta za ferry ( deck ) , mogucnost doplate za kabinu
– licencirani vodic tokom cijelog putovanja
– organizacioni troškovi
– obilasci prema programu putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
Fakultativni izleti:
-Sorento- Kapri   (sa kartom za brod )
-Amalfijska obala (Pozitano, Amalfi i Ravella)
-Pompeja i Vezuv
– medjunarodno putnicko I zdravstveno osiguranje – 7€
– individualni troskovi putnika

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70€ a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
– plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 45. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.

ZA OVO PUTOVANJE VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA
TURISTICKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

* licenca Ministarstva turizma broj 320

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu