MADRID – 495€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Cijena: 495€

MADRID

5  dana (4  noćenja) – avionom

Norvegian airlines-om

22.10.-26.10.2019.

 

Putovanje u Madrid, prijestonicu Španije, velegrad od oko 5 miliona stanovnika, putovanje je u središte kulturnog i umjetničkog života države. Kao i svaku metropolu, vrijedi ga upoznati kroz najpoznatije građevine i spomenike, ali i kroz ona manje poznata mjesta, gradske četvrti u središte grada, uličice, trgove, raznolike dućane i, naravno, restorane. Pored Madrida leže dvije kultne lokacije, drevna prijestonica Toledo i monumentalni El Escorial. Dodatak je ovo dostojan središta monarhije, mjesta koja upotpunjuju naše putovanje u Madrid i čine ga nezaboravnim!!!

 

Program putovanja:

 1. dan PODGORICA–DUBROVNIK–MADRID Transfer od Podgorice do Dubrovnika. Polijetanje aviona sa aerodroma Ćilipi za Madrid u 10:40 h. Po slijetanju na aerodrom Barajas u Madridu, predviđen je transfer do hotela. Smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak u središte grada. Šetnja Puerta del Sol, Plaza Mayor, Calle Mayor, Calle Arenal, Plaza de Santa Ana. Slobodno veče.
 2. dan MADRID Doručak. Nakon doručka panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Puerta de Castilla, Paseo de la Castellana, Palacio de Congresos, Estadio Santiago Bernabeu, Nuevos Ministerios, Plaza Colon, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comuncationes, Fuente de Neptuno, Museo del Prado, Atocha, Gran Via, Plaza Espana. Slobodno vrijeme. Mogućnost fakultativnog odlaska na Flamenco šou. Noćenje.
 3. dan TOLEDO Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet u Toledo. Toledo je smješten sedamdesetak kilometara od Madrida u pokrajini Castilla-La Mancha i nekada je bio glavni grad Španije. Poznat je kao grad triju kultura – hrišćanske, jevrejske i islamske, a u njemu je u srednjem vijeku djelovala tada najpoznatija evropska škola za prevodioce pa se preko toledskih prevodilaca cijela Evropa upoznala s djelima antičkih mislilaca. Toledo je i grad El Greca, jer je u tom gradu poznati slikar živio i radio. Po dolasku u Toledo slijedi razgledanje u pratnji vodiča: katedrala Santa María (druga najveća u Španijij) – samostan i crkva San Juan de los Reyes – Alcázar – crkva sv. Tome (u njoj se nalazi slavna El Grecova slika “Pogreb grofa Orgaza”) – sinagoga Santa Maria La BlancaPlaza Zocodover. Slobodno vrijeme za povratak u Madrid u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.
 4. dan AVILA–SEGOVIJA Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet u Ávilu i Segoviju ili slobodan dan u Madridu. Ávila, „grad kamena i svetaca“, grad je smješten 115 km sjeverno od Madrida u pokrajini Castilla y León, poznat po svojim zidinama iz XI vijeka. s 90 utvrđenih tornjeva. Te su zidine jedan od najljepših i najbolje očuvanih primjera srednjevjekovnih utvrđenja u Evropi. Ávila je stari srednjevjekovni grad triju kultura, grad mistike i duhovnosti čiji je najpoznatiji predstavnik Sveta Tereza Avilska. Razgled istorijskog jezgra s utvrđenom katedralom iz XII vijeka, gotičkim palatama i romaničkim crkvama. U nastavku dana vožnja do Segovije, nekada plemićkog grada i kraljevske rezidencije. U doba starog Rima Segovia je imala akvadukt dug 16 kilometara. Razgledanje staroga grada: Plaza Mayor – katedrala – Alcázar – Trg sv. Martina i plemićka četvrt s palatama i crkvama. Povratak u Madrid u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.
 5. dan. MADRID–DUBROVNIK–PODGORICA Doručak. Odjava iz hotela. Nakon toga polazak ka aerodromu i ukrcaj na let za Dubrovnik. Let za Dubrovnik je planiran u 14:15 h. Po dolasku u Dubrovnik transfer do Podgorice. Kraj programa!!!

 

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  22.10.-26.10.2019.  
Hotel  Catalonia Gran Via  4**** Noćenje sa doručkom 495€  
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €  
     

 

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik -Madrid – Dubrovnik, transferi autobusom Podgorica – Dubrovnik, kao i  aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije Norvegian, prtljag.


U cijenu putovanja nije uračunato:

 

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje , osiguranje od otkaza putovanja.


Flamenco show-35 €

– Toledo – 55 €  

– Avila –Segovija -55 €

 

Hotel  Catalonia Gran Vía  4**** nudi terasu sa bazenom i pogled na Aveniju Gran Via. Gostima su na raspolaganju besplatan WiFi, spa centar i mala teretana. Nalazi se u centru Madrida, između trgova Sibeles i Puerta del Sol.

Izgrađena 1917. godine, ova šarmantna zgrada ukrašena je predivnim vitražima. Sobe su uređene u neutralnim nijansama i poseduju TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

U restoranu se služe jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Gostima je na raspolaganju doručak na bazi švedskog stola, dok hotelski bar nudi raznovrsne koktele. Hotel takođe poseduje salon i internet kutak.

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Norvegian  airlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima Norvegian-a se dodatno naplaćuju.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja KonTiki Travel d.o.o..
 • Fakultativni izleti u Madridu plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

⭐ Cijena aranzmana je podlozna promjeni.⭐

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu