MADRID, 20.05.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 20/05/2017
 • Dolazak: 23/05/2017
 • Cijena: 460€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


MADRID

4 DANA(3 NOĆENJA)

POLAZAK: 20-23.05.2017

CIJENA ARANŽMANA: VEĆ OD 460,00 €

***Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije.***

UKRATKO O DESTINACIJI

Madrid je glavni grad Španije i najveći grad Iberijskog poluostrva. Sa svojih blizu četiri miliona stanovnika, burnom istorijom i bogatom tradicijom, ovaj grad se ubraja u najljepše evropske metropole. Savremenom putniku, Madrid može mnogo toga da ponudi: počev od velelepnih trgova (Puerta del Sol, Plaza Mayor, Cibeles), širokih bulevara (Grand Via, Opera, Plaza Mayo), brojnih muzeja (Prado, Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza, Pomorski muzej), prelijepih parkova (Retiro sa svojim vještačkim jezercetom), pa sve do velikog broja restorana, barova i diskoteka sa bogatim noćnim životom.

PROGRAM PUTOVANJA

1DAN

Polazak iz Dubrovnika je 20.05.2017.godine, letom za Madrid.

Dozvoljeni prtljag po putniku 10kg (ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm).Tečnosti do 100 ml.

***Uz ručni prtljag možete nositi i ličnu torbicu max. dimenzija 25cm x 33cm x 20 cm.

Let je u 17:50h.

U Madrid stižete u 20:50h.

Transfer do hotela individualno – taksijem ili javnim prevozom u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.

Smještaj je obezbijeđen u hotelu „ISIS“ 2* ili „INFANTA NERCEDES“ 2*.

2-4 DAN-MADRID

Slobodni dani (21.05.2017. – 23.05.2017).

Detalje o svim zanimljivim mjestima koje bi trebalo posjetiti možete pronaći u našem vodiču.

4.DAN

Polazak iz Madrida je 23.05.2017.godine, letom za Dubrovnik.

Budite na aerodromu dva sata prije polijetanja aviona.

Transfer od hotela individualno – taksijem ili javnim prevozom u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.

Let je u 07:10h.

U Dubrovnik stižete u 10:00h.

U cijenu putovanja je uračunato:

 •  Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik – Madrid – Dubrovnik
 •  Ručni prtljag – 10kg max. dimenzija 55cm x 40cm x 20cm. Tečnosti do 100ml.
 • Uz ručni prtljag možete nositi i ličnu torbicu max. dimenzija 25cm x 33cm x 20 cm.
 •  Hotelski smještaj na bazi noćenja (bez doručka)
 •  Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

 

 • Boravišna taksa – plaća se direktno na recepciji hotela
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Transfer Podgorica – Dubrovnik – Podgorica
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

SMJEŠTAJ

Hotel  „Isis” 2*

(Link hotela: http://www.hotelisismadrid.com)

Isis 2* je hotel koji je najbliži Teniskom centru Kaha Mahika, pored rijeke Mansanares. Od njega se lako stiže do autoputeva M-30 i M-40. Isis Madrid ima solarijum i restoran u kojem se služe španska jela u rustičnom ambijentu. Restoran radi od ponedeljka do subote, od 07:00h do 24:00h, i nudi razne vrste ribe, mesa, salata i tipična kuvana jela. Hotel se nalazi na oko 500 metara od Kulturnog centra Matadero. Bolnica „12. Oktobar” i fudbalski stadion “Visente Kalderon” su na 5 do 10 minuta hoda.

Hotel  „Infanta Mercedes“ 2*

(Link hotela: http://www.hotelinfantamercedes.es )

Ovaj šarmantan hotel nalazi se u madridskoj četvrti Kusko, u veoma važnoj poslovnoj i šoping oblasti prestonice. Hotel Infanta Mercedes smešten je u blizini brojnih glavnih znamenitosti Madrida, uključujući Paseo de la Kasteljana, fudbalski stadion Bernabeu, Kongresni centar i trg Plasa Kastilja. Sve sobe hotela imaju sopstveno kupatilo i pristup Wi-Fi internetu, tako da u bilo koje doba možete provjeriti vašu elektronsku poštu i surfovati internetom. Probajte kuhinju na bazi švedskog stola u restoranu hotela i opustite se uz piće u baru u lobiju. Ovaj hotel takođe predstavlja idealan smještaj ukoliko u grad dolazite zbog posla, jer se nalazi na kratkoj udaljenosti od sajma IFEMA i aerodroma Barahas.

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.
OPŠTE NAPOMENE

Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.
Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL
tel. 067 062 888
[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu