LUTRAKI LJETO 2019 / PELOPONEZ – ATINA 199€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 9 dana
 • Polazak: 31/07/2019
 • Dolazak: 08/08/2019
 • Cijena: 199€

 

Hit ponuda – Lutraki & Atina & Peloponez – Ljeto 2019.

VODIMO VAS VEĆ ŠESTU GODINU !!!       

(Prevoz, 6 Noćenja sa doručkom, Vodič )

Termin: 9 DANA / 31.07 – 08.08.2019.

Cijena: 199.00 € – za prijave do 15. Aprila

1. DAN / SRIJEDA – 31.07. / PODGORICA /

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi  odmora grupe, noćna vožnja do Grčke…

2. DAN / ČETVRTAK – 01.08. / LUTRAKI /

Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

3. DAN / PETAK – 02.08. / PLAŽA VOULIAGMENI – HERIN HRAM i SVETIONIK /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN / SUBOTA – 03.08. / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava ” Palamidi “, drevna tvrđava ” Akronavplia”, otomanska ” Bourtzi “). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.
5. DAN / NEDELJA- 04.08. / ATINA – AKROPOLJ – GLIFADA /

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija… Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici “Ermou” (šoping i pješačkoj zoni). U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru “Bolivar”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6. DAN / PONEDELJAK – 05.08. / KORINTSKI KANAL – VINARIJA – PLAŽA /

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža. Odlazak grupe do Korinintskog kanala, pauza za slikanje. Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Nastavak putovanja do plaže. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN / UTORAK – 06.08. / PLAŽA XILOCASTRO /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaza – Xilocastro. Noćenje.
8. DAN / SRIJEDA – 07.08. / LUTRAKI – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.
9. DAN / 08.08 / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
 • Usluga šest noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit sa 3* (renovirane sobe u martu 2018) u Lutrakiju
 • Usluga vodiča i pratioca grupe
 • Organizacioni toškovi

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Fakultativni izleti
 • Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service
 • Lokalana turistička taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

 067 062 888 i  067 860 380
 [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu