LUTRAKI & ATINA & PELOPONEZ

  • Destinacija:
  • Polazak: 31/07/2019
  • Dolazak: 08/08/2019
  • Cijena: 199€

HIT PONUDA – LJETO 2019.
VODIMO VAS VEĆ ŠESTU GODINU !!!
LUTRAKI & ATINA & PELOPONEZ
CIJENA ARANŽMANA: 199,00€ / ZA PRIJAVE DO 15. MAJA
(PREVOZ, 6 NOĆENJA SA DORUČKOM, VODIČ )
TERMIN: 31.07 – 08.08.2018.

Kristalno čisto more, planina prekrivena borovinom i zelenilom koje doseže do same morske obale idealna je za odmor i uživanje. Za one koji vole more, mnogo je skrivenih plaža do kojih se moze doći brodom. Za one koji uživaju u planini, planinski lanac Geranie, pravi je za romantične šetnje. Lutraki je idealno mjesto odakle možete poći u obilazak najznačajnijih arheološkim znamenitostima Grčke, kao što su antički Korint, Delfi, Mikena, Epidaurus, Olimpia ili Akropolj u Atini. Tu su i antički hramovi i vizantijske crkve nedaleko od grada, Heraion na preijlepom jezeru Vouliagmeni i manastiri na Geraniji. Šta god da izaberete u Lutrakiju Vam nikada neće biti dosadno. Lutraki je grad pun živosti i odmor proveden ovdje je nezaboravan i izvanredan i za djecu i za odrasle. Lutraki, mjesto pod suncem, osjetite svim svojim čulima, danju i noću. Otvorite oči i udahnite duboko. Mnogo je toga što možete vidjeti, uraditi i u čemu možete uživati.
PLAN I PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN / SRIJEDA – 31.07. / PODGORICA /
Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima (tačno vrijeme i mjesto okupljanja agencija javlja putnicima 2 dana pred polazak). Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi  odmora grupe, noćna vožnja do Grčke…
2. DAN / ČETVRTAK – 01.08 / LUTRAKI /
Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.
3. DAN / PETAK – 02.08. / PLAŽA VOULIAGMENI – HERIN HRAM i SVETIONIK /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN / SUBOTA – 03.08. / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava ” Palamidi “, drevna tvrđava ” Akronavplia”, otomanska ” Bourtzi “). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.
5. DAN / NEDELJA- 04.08. / ATINA – AKROPOLJ – GLIFADA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija… Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici “Ermou” (šoping i pješačkoj zoni). U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru “Bolivar”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
6. DAN / PONEDELJAK – 05.08. / KORINTSKI KANAL – VINARIJA – PLAŽA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža. Odlazak grupe do Korinintskog kanala, pauza za slikanje. Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Nastavak putovanja do plaže. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.
7. DAN / UTORAK – 06.08. / PLAŽA XILOCASTRO /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaza – Xilocastro. Noćenje.
8. DAN / SRIJEDA – 07.08. / LUTRAKI – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

9. DAN / 08.08 / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

U CIJENU JE URAČUNATO:
⦁ Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
⦁ Usluga šest noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit sa 3* (renovirane sobe u martu 2018) u Lutrakiju
⦁ Usluga vodiča i pratioca grupe
⦁ Organizacioni toškovi

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
⦁ Fakultativni izleti
⦁ Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service
⦁ Lokalana turistička taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

NAPOMENA:
⦁ Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
⦁ Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:
⦁ Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
⦁ Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
⦁ Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
⦁ Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
⦁ Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
⦁ Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
⦁ U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
⦁ Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
⦁ Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
⦁ Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
⦁ Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
⦁ Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
⦁ U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu