LOUTRAKI – 9 DANA POLASCI: U JULU I AVGUSTU CIJENA: OD 240€ DO 275€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 9 dana
 • Polazak: 13/07/2018
 • Dolazak: 21/07/2018
 • Cijena: 240€

LJETO 2018

LOUTRAKI – PELOPONEZ

9 DANA – 7 NOĆI – AUTOBUS

POLASCI:  13.Jul,  27.Jul, 3.Avgust, 10.Avgust

CIJENA ARANŽMANA: od 240€ do 275€

 

LOUTRAKI – jedan od najljepših grčkih primorskih gradova, i najstarija i najčuvenija termalna banja u Grčkoj, savršena je kombinacija mediteranske klime, kristalno čistog plavog mora, bujne vegetacije i toplih mineralnih izvora u podnožju planine Gerania. EPIDAURUS – čija tajna akustičnosti nije otkrivena ni posle 24 vijeka, NAFPLION – turistički dragulj Grčke star tri milenijuma, ostrvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblaženije mjesto koje je upoznao…duge pješčane plaže, nestvarno lijepa priroda, najukiusnije kalamata masline, kristalno čisto more… Agencija Gallileo je i prethodnih godina organizovala ljetovanja u Lutrakiju, a iskustva naših putnika, najbolja su preporuka za ovu lijepu destinaciju.

1.dan PODGORICA 
Polazak ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u 19:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra …noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan LOUTRAKI 
Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, impozantnog mosta Rio-Antirio (koji spaja Peloponez sa kontinentalnom Grčkom), Patrasa do Loutrakija. Smještaj u hotelu Paolo 4* (check in oko 13h). Slobodno vrijeme za odmor, kupanje. Noćenje.

3.dan Korintski kanal – plaža KIATO 
Doručak. Kratko putovanje do Korintskog kanala, prokopanog u susret prvim modernim Olimpijskim igrama 1896-e godine, jedinstvenog primjera ljudske upornosti koji je povezao Egejsko i Jonsko more. Pauza za fotografisanje i prelazak mosta preko kanala. Nastavak putovanja do plaže Kiato. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima.Noćenje.

4.dan EPIDAURUS – NAFPLION – TOLO 
Doručak. Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet Epidaurus-Nafplion-Tolo. Putovanje do antičkog amfiteatra Epidaurus – najpoznatijeg pozorišta na svijetu, čija tajna nestvarne akustičnosti nije otkrivena ni posle 24 vijeka. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Nafpliona, prve grčke prestonice, i pravog turističkog dragulja u Argolidskom zalivu. Zadiviće Vas arhitektonska mješavina epoha kroz koje je ovaj grad prolazio: Crkva Svete Sofije – najstarija crkva u gradu, trg Sintagma, Crkva Svetog Spiridona, Mihajlova ulica sa skulpturom Bavarskog lava, moćne tri tvrđave…Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do ljetovališta Tolo. Uživajte u divnoj, dugoj pješčanoj plaži i kupanju u kristalno čistoj vodi. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan plaža MELISSI 
Doručak. Putovanje do plaže Melissi, najljepše plaže u oblasti Korintia. Slobodno vrijeme za kupanje u tirkizno plavom moru, uživanje u beach baru Xylokastro. Povratak u Loutraki u ranim večernjim časovima. Noćenje.

6.dan OSTRVO POROS 
Doručak. Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet do ostrva Poros. Putovanje do Galatasa , transfer do ostrva Poros feribotom ili lokalnim taxi brodićem. Očekuju Vas kuće, crkve i raznobojne zgrade, stepenasto poređane do velike stijene sa zvonikom… sunce, plaže i čudesna svjetlost koja sve to obasjava…Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan ATINA 
Doručak. Slobodno prijepodne. U poslijepodnevnim časovima, organizovan fakultativni izlet do Atine. Po dolasku, organizovan obilazak grada: Trg Omonija – najstariji u Atini, neo-klasične zgrade Nacionalne biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta, u kome je danas smješten Nacionalni istorijski muzej. Slijedi najveći atinski trg Sintagma sa zgradom novog Parlamenta, u čijem se predvorju nalazi grob neznanog junaka, kojeg čuvaju Evzoni (predsjednička garda) u tradicionalnoj uniformi, Olimpijski stadion na kom su 1896-e godine održane prve moderne Olimpijske igre, i kolosalni Zevsov hram… Slobodno vrijeme za šetnju, individualne obilaske. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

8.dan LOUTRAKI 
Doručak. Slobodan dan u Loutrakiju. U večernjim časovima, organizovan fakultativni odlazak na grčko veče. Noćenje.

9.dan LOUTRAKI – PATRAS – PODGORICA 
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak iz Loutrakija i putovanje do Patrasa. Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak crkve Svetog Andreja Prvozvanog, u kojoj se čuvaju mošti Svetog Andreja i krst na kome je bio razapet. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… sa kraćim pauzama za odmor… Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA:

TERMIN: 13.07. – 21.07. –  240€, 

TERMIN: 27.07. – 04.08. – 250€,

TERMIN: 03.08. – 11.08. – 275€,

TERMIN: 10.08. – 18.08. –  275€,

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase
 • smeštaj u hotelu Paolo 4 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto)
 • usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja
 • cjelodnevni izlet Korintski kanal – plaža Kiato
 • cjelodnevni izlet na plažu Melissi
 • takse, drumarine, organizacione troškove

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €) – obezbjeđuje agencija
 • fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih)

Atina – 10€; Epidaurus – Nafplion – Tolo – 25€; ostrvo Poros – 15€

POPUSTI ZA DJECU:

– djeca do 6 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji dvije odrasle osobe  – gratis

– doplata za 1/1 sobu – 70€

HOTEL PAOLO 4* smješten je u centru Loutrakija, na 50 metara od plaže. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV i frižider, a besplatan WI-FI dostupan je u cijelom hotelu. U neposrednoj blizini hotela, nalaze se brojni restorani, kafići i prodavnice. Na booking.com-u, prosječna ocjena hotela je 8.3!

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa.

 

Tel. 067 062 888

         067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu