LOS ANĐELES – LAS VEGAS – NOVA GODINA

  • Destinacija:
  • Trajanje: 11 dana
  • Cijena: 1,799€

SJEVERNA AMERIKA

LOS ANĐELES – LAS VEGAS

          11 dana (9 noćenja)–avionom

Cijena: 1799 EUR

Polazak: 28.12.2019./ Povratak: 07.01.2020.

 

LOS ANĐELES:  „Grad anđela“ smješten na širokom prostoru u južnoj Kaliforniji, okružen je prostranim planinama, dubokim dolinama, šumama, pustinjama i moćnim plavetnilom Tihog okeana. Saznajte zašto je toliko slavnih ličnosti odlučilo smjestiti svoje prebivalište baš u ovaj dio Kalifornije. Hollywood, svjetska fabrika filma i zabave, sinonim je za slavu. Njegova neodoljiva magija privlači milione posjetilaca u Los Anđelesu, sa željom da barem nakratko budu dio tog glamura. Prošetajte Hollywood bulevarom, Sunset Stripom i glamuroznim Rodeo Driveom, poznatom po brojnim umjetničkim galerijama i elegantnim trgovinama gdje kupuju slavni. Provedite dan na plaži – na Venice Beach-u možete posmatrati mlade i stare dok voze rolere, a na plaži Malibu surfere. U Universal filmskim studijima možete otkriti kako se stvara filmska magija. U blizini se smjestio i Disneyland, „najsretnije mjesto na svijetu“, gdje možete potražiti izgubljeno dijete u sebi.

LAS VEGAS: „kockarski raj“ i prijestonica zabave očekuje vas u glamuroznom ruhu! Blještave kockarnice, atraktivne predstave i događanja, porodične atrakcije, prekrasni golf tereni, vrhunski restorani i butici, samo su dio onoga čime Las Vegas privlači one željne uzbuđenja i avanture. Od svjetski poznatog Stripa, preko pješačke zone Downtowna s mnoštvom neonskih reklama i poznate ulice Fremont, Las Vegas nudi nezaboravan odmor i, s pravom, nosi titulu svjetske prijestonice zabave. Iako ga popularno zovu „Grad grijeha“, ne brinite – jer What happens in Vegas – stays in Vegas!

 

28.12.PODGORICA – PARIZ.Polazak grupe sa aerodroma u Podgoriciu 11:40h za Pariz.Dolazak u Pariz u14:20h.

PARIZ – LOS ANĐELES -Nakon završenih graničnih formalnosti ukrcaj na let za Los Anđeles koji je predviđen u 18:10h. Dolazak na aerodrom u Los Anđelesu u 21:10h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

29.12.LOS ANĐELES -Dan predviđen za obilazak „Grada Anđela“ u pratnji vodiča i to: Beverly Hills, Belle Air, Rodeo Drive, Hollywood, Šetalište zvijezda gdje su otisci stopala i dlanova poznatih svjetskih glumaca, Kineski teatar, Dolby teatar – nekadašnji Kodak teatar, Sunset bulevar…Večernji fakultativni odlazak na utakmicu NBA lige u Stejpls centar ( LA Lakers – Dallas Mavericks ). Na putu do Stejpls centra vidjećete Olvera ulicu – najstariji dio Los Anđelesa, zatim Meksički market, Volt Dizni koncertnu dvoranu koju je dizajnirao Frenk Geri, proći ćemo pored Gradske skupštine i zgrade policije Los Anđelesa koja će Vas podsjetiti na scene iz brojnih popularnih filmova – Supermen, Nemoguća misija i drugi… Nakon utakmice povratak u hotel.Noćenje.

30.12.LOS ANĐELES – SAN DIJEGO Dan predviđen za cjelodnevni fakultativni izlet do San Dijega – jednog od najljepših gradova Kalifornije u kojem se nalaze najveći vodeni kompleks posvećen morskom svijetu – SeaWorld kao i jedan od najljepših Zoloških vrtova na svijetu. Takođe vidjećete gradsko jezgro, zatim Balboa park, preći preko mosta Koronado na istoimeno ostrvo… U poslijepodnevnim časovima povratak u Los Anđeles.Noćenje.

31.12.LOS ANĐELES Dan predviđen za posjetu Univerzal studiju. Fakultativniobilazak jednog od najčuvenijihfilmskih studija na svijetu – Universal Studio, gdje ćete otkriti tajne snimanja filmova.Preporučujemo popodnevno uživanje na promenadi u Santa Monici, mondenskom mjestu i jednom od bisera Kalifornije.U večernjim časovima preporučujemo neka od mjesta za doček Nove godine, kao što su brod Queen Mary (www.queenmary.com), Gladstones restoran u Malibu-u, The Basement tavern u Santa Monici... Doček Nove Godine.Noćenje.

01.01.   LOS ANĐELES.Dan predviđen za posjetu nekom od zabavnih parkova: Disneyland ili Knott’s Berry Farm ili nekom od brojnih shopping centara ( Citadel outlets, Camarillo premium outlets…)Noćenje.

02.01.LOS ANĐELES – LAS VEGAS U jutarnjim satima polazak ka Las Vegasu – gradu kocke, grijeha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas predviđen je smještaj u hotel. Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms… Noćenje.

03.01.LAS VEGAS – KOLORADO KANJON.Preporučujemo fakultativni cjelodnevni izlet do Kanjona rijeke Kolorado,  jednog od Sedam svjetskih čuda i jedan od najdubljih kanjona na svijetu. Ekskurzija obuhvata i obilazak Huverove brane koja je proglašena za jedno od pet najvećih dostignuća u oblasti građevine u 20. tom vijeku. Obilazak kanjona Kolorado obuhvata i mogućnost helikopterske vožnje do korita same rijeke kao i šetnju po Grand canyon Skywalk-konstrukciji lociranoj na skoro 1500m  iznad kanjona sa koje se pruža najljepši pogled na kanjon.Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.

04.01.LAS VEGAS – KALIKO.Dan predviđen za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog izleta za Kaliko – Grad duhova gdje ćete moći vidjeti kako je izgledao jedan rudarski gradić krajem 19. vijeka sa autentičnim ambijentom poput onog iz kaubojskih filmova. U samom Vegasu preporučujemo da posjetite neki mjuzikl šou ili cirkusku predstavu (Jersey Boys ili Cirque de Soleil ) koji se održavaju  u brojnim hotelskim dvoranama. U večernjim satima preporučujemo odlazak na koncert Paule Abdul u hotelu Flamingo.Noćenje.

05.01.LAS VEGAS Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

06.01.    LAS VEGAS – LOS ANĐELES –PARIZ Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Los Anđelesu. Čekiranje i let za Pariz koji je  predviđen u 15:25h.

07.01.   PARIZ – PODGORICA dolazak u Pariz u 11:15h po lokalnom vremenu. Let za Podgoricu u 14:00h sa slijetanjem na aerodrom u Podgorici u 16:20h.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA

 

Smještaj Usluga Cijena aranžmana po

osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za

jednokrevetnu sobu

Hoteli

Double Tree by Hilton West Side Los Angeles ili sličan

MGM Grand Las Vegas ilisličan

Noćenje  

1799€

 

 

    720€

 

 

 

NAPOMENA:Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem nepreporučujemo za triodrasle osobe,jer treći krevet neodgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 23kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

U cijenu putovanja je uračunato:Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Los Anđeles – Podgorica (Via Pariz), bus transfer Los Anđeles – Las Vegas – Los Anđeles, transferi od aerodroma do hotela i obratno, 5 noćenja u Los Anđelesu, 4 noćenja u Las Vegasu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 305 eura, fakultativni izleti,troškovi pribavljanja viza (agencija popunjava formular za vizu), međunarodno putno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima n asaobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

  • avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
  • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu