LOS ANĐELES – LAS VEGAS 12 dana – avionom 04.04.2018/ 15.04.2018.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 12 dana
 • Polazak: 04/04/2018
 • Dolazak: 15/04/2018
 • Cijena: 1,499€

SJEVERNA AMERIKA

LOS ANĐELES – LAS VEGAS

         12 dana (10 noćenja) avionom

Polazak: 04.04.2018/ Povratak: 15.04.2018.

Cijena: 1499 eura

 

LOS ANĐELES:  „Grad anđela“ smješten na širokom prostoru u južnoj Kaliforniji, okružen je prostranim planina, dubokim dolinama, šumama, pustinjama i moćnim plavetnilom Tihog okeana. Saznajte zašto je toliko slavnih ličnosti odlučilo smjestiti svoje prebivalište baš u ovaj dio Kalifornije. Hollywood, svjetska tvornica filma i zabave, sinonim je za slavu. Njegova neodoljiva magija privlači milione posjetilaca u Los Andjeles, sa željom da barem nakratko budu dio tog glamura. Prošetajte Hollywood Boulevardom, Sunset Stripom i glamuroznim Rodeo Driveom, poznatom po brojnim umjetničkim galerijama i elegantnim trgovinama gdje kupuju slavni. Provedite dan na plaži – na Venice Beach možete posmatrati mlade i stare dok rolaju, a na plaži Malibu surfere. U Universal filmskim studijima možete otkriti kako se stvara filmska magija. U blizini se smjestio i Disneyland, „najsretnije mjesto na svijetu“, gdje možete potražiti izgubljeno dijete u sebi.

LAS VEGAS: „kockarski raj“ i prijestonica zabave očekuje Vas u glamuroznom ruhu! Blještave kockarnice, atraktivne predstave i događanja, porodične atrakcije, prekrasni golf tereni, vrhunski restorani i butici, samo su dio onoga čime Las Vegas privlači one željne uzbuđenja i avanture. Od svjetski poznatog Stripa, preko pješačke zone Downtowna s mnoštvom neonskih reklama i poznate ulice Fremont, Las Vegas nudi nezaboravan odmor i, s pravom, nosi titulu svjetske prijestonice zabave. Iako ga popularno zovu „Grad grijeha“, ne brinite – jer What happens in Vegas – stays in Vegas!

04.04.      PODGORICA – ISTANBUL
Polazak grupe sa aerodroma u Podgorici u 20:05h za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 22:45h. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

05.04.    ISTANBUL – LOS ANĐELES
Doručak. Nakon doručka transfer do terminala. Nakon završenih graničnih formalnosti ukrcaj na let za Los Andjeles koji je predviđen u 13:00h. Dolazak na aerodrom u Los Andjelesu u 16:50h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Kolektivni večernji izlazak. Preporučujemo popodnevno uživanje na promenadi u Santa Monici, mondenskom mjestu i jednom od bisera Kalifornije. Noćenje.

06.04.     LOS ANĐELES

Dan predviđen za obilazak „Grada Anđela“ u pratnji vodiča i to: Beverly Hills, Belle Air, Rodeo Drive, Hollywood, Šetalište zvijezda gdje su otisci stopala i dlanova poznatih svjetskih glumaca, Kineski teatar, Dolby teatar – nekadašnji Kodak teatar, Sanset bulevar… Večernji opcionalni odlazak na utakmicu NBA lige u Stejpls centar ( LA Lakers –Minnesota Timberwolves). Na putu do Stejpls centra vidjećete Olvera ulicu – najstariji dio Los Andjelesa, zatim Meksički market, Volt Dizni koncertnu dvoranu koju je dizajnirao Frenk Geri, proći ćemo pored Gradske skupštine i zgrade policije Los Andjelesa koja će Vas podsjetiti na scene iz brojnih popularnih filmova-Supermen, Nemoguća misija i drugi… Nakon utakmice povratak u hotel. Noćenje.

07.04.     LOS ANĐELES
Dan predviđen za posjetu Univerzal studiju. Fakultativni obilazak jednog od najčuvenijih filmskih studija na svijetu – Universal Studio, gdje ćete otkriti tajne snimanja filmova. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

08.04.       LOS ANĐELES – SAN DIJEGO
Dan predviđen za cjelodnevni fakultativni izlet do San Diega – jednog od najljepših gradova Kalifornije u kojem se nalaze najveći vodeni kompleks posvećen morskom svijetu-Sea World kao i jedan od najljepših Zoloških vrtova na svijetu. Takodje vidjećete gradsko jezgro, zatim Balboa park, preći preko mosta Koronado na istoimeno ostrvo… U poslijepodnevnim časovima povratak u Los Andjeles.  Noćenje.

09.04.      LOS ANĐELES
Dan predviđen za posjetu nekom od zabavnih parkova: Disneyland ili Knott’s Berry Farm ili nekom od brojnih shopping centara. Noćenje.

10.04.     LOS ANĐELES – LAS VEGAS
U jutarnjim satima polazak ka Las Vegasu – gradu kocke, grijeha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas predviđen je smještaj u hotel. Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms… Noćenje.

11.04.        LAS VEGAS – KOLORADO KANJON
Preporučujemo fakultativni cjelodnevni izlet do Kanjona rijeke Kolorado,  jednog od Sedam svjetskih čuda i jedanog od najdubljih kanjona na svijetu. Ekskurzija obuhvata i obilazak Huverove brane koja je proglašena za jedno od pet najvećih dostignuća u oblasti građevine u 20. tom vijeku. Obilazak kanjona Kolorado obuhvata i mogućnost helikopterske vožnje do korita same rijeke kao i šetnju po Grand canyon Skywalk-konstrukciji lociranoj na skoro 1500m  iznad kanjona sa koje se pruža najljepši pogled na kanjon.Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima.  Noćenje.

12.04.   LAS VEGAS – KALIKO
Dan predviđen za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog izleta za Kaliko – Grad duhova gdje ćete moći vidjeti kako je izgledao jedan rudarski gradić krajem 19. vijeka sa autentičnim ambijentom poput onog iz kaubojskih filmova. U samom Vegasu preporučujemo da posjetite neki mjuzikl šou ili cirkusku predstavu (Jersey Boys ili Cirque de Soleil ) koji se održavaju  u brojnim hotelskim dvoranama. Naveče preporučujemo odlazak  na predstavu jednog od najvećih iluzionista na svijetu Dejvida Koperfilda koji nastupa u hotelu MGM Grand. Noćenje.

13.04.    LAS VEGAS – LOS ANĐELES – ISTANBUL
Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Los Andjelesu. Čekiranje i let za Istanbul koji je  predviđen u 18:30h.

14.04.    ISTANBUL
…dolazak u Istanbul u 17:40h po lokalnom vremenu. Smještaj u hotelu. Noćenje.

15.04.   ISTANBUL – PODGORICA
Transfer do terminala i let za Podgoricu u 08:00h sa slijetanjem na aerodrom Podgorici u 08:55h.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Smještaj Usluga Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi Doplata za
jednokrevetnu sobu
Hoteli

Four Points by Sheraton Los Angeles Westside 4* ili sličan

Mandalay Bay Las Vegas 4* ili sličan

Noćenje  

     1499 €

 

 

    645 €

 

 NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

 VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 23kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

U cijenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Los Anđeles – Podgorica (Via Istanbul), bus transfer Los Anđeles – Las Vegas – Los Anđeles, transferi od aerodroma do hotela i obratno, 2 noćenja u Istanbulu, 5 noćenja u Los Anđelesu, 3 nocenja u Las Vegasu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:
Avio-takse 262 eura, fakultativni izleti, troskovi pribavljanja viza (agencija popunjava formular za vizu), međunarodno putno osiguranje, kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje

VAŽNE NAPOMENE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije
 • Agencia ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

NAČINI PLAĆANJA:

 • gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu