LONDON-Fudbalska utakmica Engleska – Crna Gora

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 12/11/2019
 • Dolazak: 16/11/2019
 • Cijena: 569€

LONDON

 5 DANA (12.11. – 16.11.2019.)  AVIONOM

Fudbalska utakmica Engleska – Crna Gora

CIJENA:569 EUR

London je glavni grad Velike Britanije, ali i svjetska prijiestonica berze, mode, umjetnosti i zabave. Ranije je bio srce ogromnog carstva kao i idustrijske revolucije, ali i izvor poznate svjetske literature i književnosti. U dvadesetom vijeku grad je obnavljan nakon bombaškog napada iz II svjetskog rata, kada postaje prava moderna multinacionalna metropola. Danas je on jedna od najtraženijih turističkih destinacija, u koju turisti idu iz najrazličitijih razloga, zbog toga što ima najšareniju turističku ponudu, zabavu, kulturu, umjetnosit,  moderne umjetnosti, poslovni turisti koji dolaze zbog seminara i sajmova, zabavnih parkova i još mnogo toga…

 1. dan PODGORICA – LONDON Sastanak grupe na podgoričkom aerodromu kod šaltera Fly Montenegro u 18 h. Let za London u 19:15 h. Po slijetanju je predviđen transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
 2. dan LONDON Doručak. Panoramski razgled autobusom u kojem će vas oduševiti veličanstveni sjaj njegovih prepoznatljivih simbola: Royal Albert Hall, Alber Memorial, South Kensington, Hyde Park, rijeka Temza, zgrada parlamenta s Big Benom, Westminsterska opatija, poznati panoramski točak London Eye, most Waterloo, četvrti West End i Fitzrovia, kao i mnogi drugi… Predlažemo odlazak u orijentacijsku šetnju s vodičem putovanja u kojem ćemo upoznati najživlji dio grada na potezu od Piccadily Circus do Leicester Square s nezaobilaznim dijelom koji se zove China Town. Ovo je trenutak u kojem ćete osjetiti sjajnu energiju ovoga grada i njegovih stanovnika – prepustite se trenutku jer vi ste u Londonu, gradu u kojem se nalazi sve što život može ponuditi (barem tako kaže Samuel Johnson, a mi ćemo se s njim apsolutno složiti). Povratak u hotel. Noćenje.
 3. dan LONDON Doručak. Dan započinjemo odlaskom do mosta Waterloo i šetnjom južnom obalom Temze do poznatog panoramskog točka London Eye. Doživite London sa 137 m visine od kuda se pruža pogled na cijeli grad uz 4D projekciju filma o Londonu (ulaznica uz doplatu). Pogled na London iz ptičje perspektive je u najmanju ruku spektakularan i vrijedi svake utrošene funte, ali ono što je važnije vožnja panoramskim točkom  upotpunit će vaš doživljaj grada i ostaviti vas bez daha. Šetnju nastavljamo preko mosta Westminster do političkog i vjerskog središta cijele monarhije: parlamenta s Big Benom, kao i Westminsterske opatije, dalje preko ulice Whitehall okružene brojnim ministarstvima i poznatom rezidencijom britanskog premijera na adresi Downing Street 10. Odmorite se na Trafalgar trgu gdje se smjestila poznata Nacionalna galerija. Nastavljamo razgled šetnjom kroz St. James Park pa sve do Buckinghamske palače, rezidencije britanske kraljevske porodice. Naš vodič upoznat će vas s kraljevskom porodicom – dinastijom Windsor i ispričati  zanimljive priče iz kraljevske porodice. Poslijepodne je rezervisano za posjetu šarmantnoj gradskoj četvrti South Kensington u kojoj će vas osim elegantnih engleskih kuća oduševiti Natural History Museum – jedan od najboljih prirodoslovnih muzeja na svijetu, Science Museum, Victoria & Albert Museum te robna kuća Harrods. Organizovan odlazak na utakmicu Engleska – Crna Gora. Povratak u hotel. Noćenje.
 4. dan LONDON – GREENWICH Doručak. (fakultativno). Današnji dan provodimo na području istočnog dijela Londona i to na području poslovnog centra svijeta – londonskog City-a. Oduševit će vas sjajan spoj starog i novog, modernih poslovnih nebodera i starih londonskih zdanja: krećemo od St. Paul’s Cathedral i Millennium Bridge od kuda se pruža sjajan pogled na južnu obalu rijeke Temze. Zatim slijedi odlazak do londonske kule Tower of London u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji iz 11. vijeka te najpoznatijeg londonskog mosta Tower Bridge. Vožnja brodom po rijeci Temzi do Greenwicha, poznatog po Kraljevskom opservatoriju kojim prolazi nulti meridijan i gdje se nalazi najveći pomorski muzej na svijetu te brod-muzej Cutty Sark. Šetnja ljupkim gradićem koji će vas osvojiti na prvu nakon čega predlažemo ručak na lokalnoj pijaci. Poslijepodne iskoristite dobru londonsku ponudu i obavite shopping u poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street, Bond Street, Regent’s Street ili nekoj od robnih kuća: Harrods, Selfridges, Primark i slično. Noćenje.
 5. dan LONDON – PODGORICA Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do aerodroma London Stansted. Prijava na let za Podgoricu u 12 h na liniji (Ryanair) s dolaskom u Podgoricu u 15:50 h prema lokalnom vremenu.
CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga
Hotel Royal National  3****

 

Noćenje

sa doručkom

569 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

  

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina.

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

                                      2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Podgorica – London – Podgorica, transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi  noćenja sa doručkom (samoposluživanje),  usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, avio takse.  Rucni prtljag 10 kg.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: Kofer do 20 kg ( 68 € ), fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje a ni osiguranje od otkaza putovanja. Ulaznice za utakmicu ( agencija posreduje prilikom kupovine ulaznica ), troškovi britanske vize  206,00 €. 

OPŠTE NAPOMENE: 

 • Za državljane Crne Gore potrebna je viza za Veliku Britaniju.Spisak potrebne dokumentacije Vam dostavljamo prilikom prijave putovanja.
 • Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 35).
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:  

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu