LJUBLJANA – GRAC – ZAGREB

8.MART
LJUBLJANA – GRAC – ZAGREB
5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 05.03.2020.
CIJENA ARANŽMANA: 145€
HOTEL BB LJUBLJANA PARK 3* (CENTAR GRADA)

1.dan – 05.03.2020. PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 22:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, noćna vožnja sa kratkim pauzama…

2.dan – 06.03. LJUBLJANA Dolazak u Ljubljanu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotelu BB Ljubljana Park 3* (hotel sa odličnom lokacijom u centru grada), i slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora. Očekuje Vas obilazak grada šetnjom kejom do glavnih gradskih atrakcija. Upoznaćete se sa ovim lijepim gradom koji odražava genijalnost arhitekte Jože Plečnika, Prešetrnov trg, tromostovlje… Slobodno vrijeme za individualna razgledanja, šoping, šetnju. Noćenje.

3.dan – 07.03. LJUBLJANA – GRAC  Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak Ljubljane ili fakultativni odlazak u Graz. Po dolasku slijedi obilazak grada čiji su istorijski djelovi pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak Gradske vijećnice, Glavni trg, Gradska skupština, Opera, Glokenšpil zvono, Kaštel, Katedrala… Nakon obilaska grada, slijedi slobodno vrijeme za šetnju, šoping i individualna razgledanja. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i povratak u Ljubljanu. Noćenje.

4.dan – 08.03. ZAGREB Doručak. Napuštanje hotela, i polazak za Zagreb. Dolazak u glavni grad Hrvatske a zatim i obilazak Zagreba u pratnji vodiča: Trg bana Josipa Jelačića, Dolac, Cvjetni trg, uspinjača, Stari dio grada, kula Lotrščak, Trg sv. Marka, banski dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala… Slobodno vrijema za šetnju gradom, a mi Vam preporučujemo da obidjete park Maksimir koji je jedan od simbola grada Zagreba, kao i ZOO vrt  u kojem se nalazi preko 270 vrsta životinja. Sastanak putnika u večernjim časovima. Polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

05.dan – 09.03. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama, kraj programa.

                                     

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama.
  2. 2 noćenja sa doručkom u Ljubljani, Hotel BB Ljubljana Park 3* (1/2, 1/3 sobe) – centar grada
  3. obilaske prema programu uz turističkog vodica, organizacione i druge troškove.

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  1. fakultativne izlete (Grac – 25€),
  2. međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezđedjuje agencija)

 

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu