LJETO 2019 – OHRID

  • Destinacija:
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 02/08/2019
  • Dolazak: 07/08/2019
  • Cijena: 90€

LJETO 2019 – OHRID
PROMO CIJENA OD 90,00 €
6 DANA: 02.08 – 07.08.2019.
(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Sjeverne Makedonije. Biser Sjeverne Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.
Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN / PETAK – 02.08.2019. / PODGORICA – OHRID /
Sastanak grupe na dogovorevenom mjestu u Podogrici u večernjim satima. Polazak udobnim autobusom visoke turističke klase (tačno vrijeme i mjesto okupljanja agencija javlja putnicima 2 dana pred polazak). Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.
2. DAN / SUBOTA – 03.08.2019. / OHRID /
Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim smještaju. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.
3. DAN / NEDELJA – 04.08.2019. / AKVA PARK /
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK – 05.08.2019. / OHRID /
U 10:00 h ispred smještaja polazak grupe u obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Uveče mogućnost krstarenja ohridskim jezerom. Noćenje.
5. DAN / UTORAK – 06.08.2019. / SVETI NAUM – BILJANINI IZVORI – ZALIV KOSTIJU /
Okupljanje grupe ispred smještaja u 09:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Noćenje.
6. DAN / SRIJEDA – 07.08.2019. / OHRID – PODGORICA /
Napuštanje smještaja i polazak za Tiranu. Po dolasku u Tiranu predviđen je obilazak tržnog centra “TEG”. Slobodno vrijeme za ručak i šoping. Nakon toga polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj putovanja!

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:
⦁ Prevoz autobusom visoke turističke klase
⦁ Četiri noćenja u smještaju sa  3*
⦁ Usluge lokalnog turističkog vodiča
⦁ Obilaske prema programu putovanja
⦁ Usluge pratioca grupe

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
⦁ Individualne troškove
⦁ Fakultativni izleti (Akva Park 15,00 EUR; Sv. Naum 10,00 EUR)
⦁ Putno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija)

NAPOMENA:
⦁ Validnost lične karte/pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
⦁ Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:
⦁ Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
⦁ Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
⦁ Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
⦁ Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
⦁ Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
⦁ Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
⦁ U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
⦁ Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
⦁ Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
⦁ Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
⦁ Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
⦁ Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
⦁ U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu