LJETO 2018 – KRF U SEPTEMBRU

  • Destinacija:
  • Trajanje: 7 dana
  • Polazak: 14/09/2018
  • Dolazak: 20/09/2018
  • Cijena: 210€

LJETO 2018 – KRF U SEPTEMBRU

7 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 14.09.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 210€

 

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

 

Od strane putnika ocijenjeno je kao najbolji izbor za ljetovanje, u odnosu na uloženi novac. Svi putnici su bili zadovoljni, ali uvjek nastojimo da podignemo dostignuti nivo usluge. Tako će ove godine našim putnicima biti organizovani odlasci na neke nove i  prelijepe plaže, a imaćete organizovan i veoma kvalitetan noćni provod.

1.DAN – 14.09. PODGORICA 
Polazak ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.DAN – 15.09. KRF
Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do luke Igumenica. Ukrcavanje na feribot, plovidba do ostrva Krf (1h 45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, kompleks Liston – centar društvenog života na Krfu, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom. Obilazak crkve Svetog Spiridona – zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 13:00h) Slobodno vrijeme za odmor, kupanje na plaži Royal Baths Mon Repo. Noćenje.

 

3.DAN – 16.09. PALEOKASTRICA – KANONI 
Doručak. Organizovan cjelodnevni izlet na Paleokastricu, na sjeverozapdnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u najprozirnijoj vodi na cijelom ostrvu, obilasku manastira Paleokastrica, ili vožnji brodićem do skrivenih pećina i čudesne plaže Paradise beach. Povratak u hotel u večernjim časovima, sa usputnim obilaskom vidikovca Kanoni, sa koga se pruža pogled na manastir Panagia Vlaherna i legendarno ostvro Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.DAN – 17.09. AQUALAND 
Doručak. Organizovan fakultativni izlet u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Očekuje Vas uzbudljiva, relaksirajuća i nezaboravna avantura u brojnim toboganima i bazenima za djecu i odrasle. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5.DAN – 18.09. AHILION – plaža GLIFADA 
Doručak. Slobodno prijepodne ili organizovan fakultativni obilazak Ahiliona, dvorca koji je Austro-Ugarske carica Elizabete posvetila Ahilu, čijoj se hrabrosti neizmjerno divila. U poslijepodnevnim časovima, organizovan odlazak na plažu Glifada. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

 

6.DAN – 19.09. SIDARI 
Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Sidarija na sjeveru ostrva, najneobičnijeg dijela Krfa, poznatog po spektakularnim pješčanim hridima, i lokalnoj legendi o “kanalu ljubavi”. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

7.DAN – 20.09. SRPSKA KUĆA – VIDO – PODGORICA 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u starom gradu, ili organizovan obilazak  muzeja Srpska kuća i mauzoleja na ostrvu Vido. Ukrcavanje na ferryboat, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra…putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak ispred Delta city-a u kasnim večernjim časovima.

  Aranzman ce se realizovati uz 35 prijavljenih učesnika putovanja

Cijena aranžmana obuhvata:

– prevoz autobusom visoke turističke klase klase prema programu putovanja

– pet noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu Arion 3* www.arioncorfu.gr

– usluge stručnog turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

– cjelodnevni izlet Paleokastrica – Kanoni

– izlet na plažu Glfada, obilazak Srpske kuće

– drumarine, takse, organizacione troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)

– fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih)

– obavezne boravišne takse (od 01.01.2018.)

– djeca do 5 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji dvije odrasle osobe – GRATIS

– djeca od 5 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – popust 20%

– doplata za 1/1 sobu – 70€

Hotel Arion nalazi se na desetak minuta šetnje od starog grada, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela te kategorije na cijelom ostrvu. Sve sobe su klimatizovane, imaju frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. U neposrednoj blizini hotela nalazi se plažni kompleks Royal Baths Mon Repo.

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa.

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu