Lefkada – Lutraki – Atina u septembru

 • Destinacija:
 • Trajanje: 7 dana
 • Polazak: 07/09/2018
 • Dolazak: 13/09/2018
 • Cijena: 179€

Lefkada – Lutraki – Atina

07.09.2018 – 13.09.2018

PROMO CIJENA: 179,00€ ZA PRIJAVE DO 15. JULA!

 

1. DAN / 07.09.2018 – PETAK / PODGORICA /

Sastanak grupe u 21:45h na parkingu ispred hotela “City”. Polazak grupe je planiran oko 22:00h. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

2. DAN / 08.09.2018 – SUBOTA / LUTRAKI /

Dolazak u Lutraki, čuvenom atinskom ljetovalištu koga još i nazivaju Grčka Nica. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora, odlazak na plažu koja se nalazi u blizini hotela. Slobodno vrijeme. Naveče odlazak u zajedničku šetnju. Noćenje.

3. DAN / 09.09.2018 – NEDELJA / LUTRAKI – ATINA /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Sintagma i Parlament, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Zevsov hram. Zajednička šetnja i odlazak do Akropolja ( individualan ulazak). Slobodno vrijeme. Uveče povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 10.09.2018 – PONEDELJAK / LUTRAKI – PELOPONEZ (KORINTSKI KANAL, EPIDAURUS, MIKENA, NAFPILION)

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Korintskog kanala, kraća pauza uz šetnju i razgledanje kanala. Nastavak putovanja za Epidaurus (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava ” Palamidi “, drevna tvrđava ” Akronavplia”, otomanska ” Bourtzi “). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za kraći odmor. Nastavak putovanja i dolazak u Mikenu. Kraći odmor uz obilazak Mikene sa razgledanjem čuvenih Lavljih vrata, grobnica, Artrejeve riznice, ostataka kiklopskih zidina. Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.

5. DAN / 11.09.2018 – UTORAK / LUTRAKI – LEFKADA /

Doručak. Nakon doručka polazak za Lefkadu. Po dolasku smještaj u apartmane i slobodno vrijeme za kupanje i odmor. Poslijepodnevni odlazak do centra grada. Noćenje.

6. DAN / 12.09.2018 – SRIJEDA / LEFKADA – KEFALONIJA – ITAKA /

Fakultativno krstarenje do Kefalonije i Itake. Ukrcavamo se na brod i spremni smo da zaplovimo u prelijepe vode Jonskog mora. Nakon što prođemo brojne plaže, ribarska sela, svetionike koji oduzimaju dah, pravimo pauzu za morske čarolije na čuvenoj plaži zaliva Porto Kaciki. Putovanje nastavljamo posjetom selu Fiskardo na Kefaloniji. Ovo je najveće i najočuvanije ribarsko selo u jonskom arhipelagu koje je preživjelo razorni zemljotres 1953. godine. Imaćemo sasvim dovoljno vremena za odmor, kupovinu suvenira i osveženje u nekom od kafića… Na sledećem odredištu – ostrvo Itaka možemo uživati u plaži ili posjeti divnom muzeju koji se ovdje nalazi. Za ovo ostrvo se vjeruje da je rodno mjesto opjevanog junaka Odiseja. U povratku posećujemo misteriozne Papanikolis pećine u koje ćemo ući direktno našim brodom i stati tačno na lokaciju gde su vojne podmornice znale da se kriju tokom 2. sv. rata. Povratak u apartmane. Noćenje.

7. DAN / 13.09.2018 – ČETVRTAK / LEFKADA – PODGORICA /

Napuštanje smještaja oko 09:00h i polazak ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima.

U cijenu je uračunato:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
 • Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Lutrakiju
 • Usluga dva noćenja u apartmanima na Lefkadi
 • Usluge pratioca / vodiča
 • Razglednje prema programu
 • Organizacioni troškovi putovanja

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 7,00 € )
 • Fakultativni izleti, ulaznice za muzeje,
 • Lokalna turistička taksa (uvedena u Grčkoj Januara 2018.)
 • Individualni troškovi…

 

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu