NOVA GODINA – KUBA –  1952€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 11 dana
 • Polazak: 28/12/2019
 • Dolazak: 07/01/2020
 • Cijena: 1,952€

KUBA – NOVA GODINA  

  HAVANA I VARADERO

11 dana (9 noćenja) avionom

Polazak: 28.12 2019. / Povratak: 07.01. 2020.

Cijena: 1952€

 

PROGRAM PUTOVANJA:ovo je najljepše ostrvo koje su moje oči vidjele…” pisao je Kristofer Kolumbo, čovjek pustolov koji je vidio skoro sve ljepote kugle zemaljske. Kuba je najveće Karipsko ostrvo. Nalazi se u najboljem društvu, gdje priroda nije žalila kada je dijelila svoju ljepotu. Okružena je Floridom, Kajmanskim ostrvima, Bahamima, Haitijem, Meksikom i Jamajkom, a zapljusku je vode Karipskog mora i Sjevernog Atlanskog okeana. Čuvena kubanska revolucija na čelu sa Fidelom Kastrom i Če Gevarom izazvala je totalne sankcije koje su trajale punih 55 godina. Od tada vrijeme kao da je stalo. Kuba i danas izgleda isto kao prije pet decenija. Jedino ovdje možete da vidite i živite prošlost! Havana je glavni grad Kube. Arhitektura iz kolonijalnog doba, trgovi, ulice, prodavnice, katedrale, parkovi, dokovi … sve u Havani je drugačije od svega što ste do sada vidjeli. Posebnu pažnju plijeni Stari grad koji je pod zašitom UNESCO-a. Ne zaboravite da se ovdje prave najbolje cigare na svijetu! Varadero je glavni  turistički grad na Kubi. Nalazi se na poluostrvu Hikakos, 140 km istočno od Havane. Na najširem dijelu poluostrvo je široko samo 1,2 km. Svojim posjetiocima nudi 20 km najfinijih peščanih plaža. Visoka turistička sezona na Kubi je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg ljeta. Prosječna temperatura vazduha na Kubi je oko 27 C°, a mora oko 26 C°. Valuta je kubanski pezos (CUP – koji koriste stanovnici) i kubanski konvertibilni pezos (CUC – koji koriste turisti)

1.dan (28.12.2019.) PODGORICA PARIZ
Sastanak putnika na podgoričkom aerodromu u 10:00 h. Polazak aviona za Pariz u 11:40 h. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan (29.12.2019.) PARIZ – HAVANA
Transfer do aerodroma. Check – in za let Pariz – Havana, ukrcaj u avion i polijetanje po redu letjenja u 14:10 h. Slijetanje u Havanu u 18:35 h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu. Noćenje.

3.dan (30.12.2019.) HAVANA
Doručak. Poludnevno razgledanje Havane: Miramar, šetalite Malekon, kvart Vedado, panorama tvrđave Moro, hotel Nacional, Stari grad, posjeta fabruci/muzeju čuvenog kubanskog ruma, Kapitol, Trg Revolucije… Mogucnost fakultativnog izleta Hemingvej tura – koktel bar Floridita i kafe Bodegita del Medio. Odlazak do imanja Ernesta Hemingveja – La Vigia. Ručak uz doplatu u omiljenom piščevom restoranu La Terazza u Kohimaru. Povratak u Havanu. Noćenje. Fakultativni večernji odlazak u najčuveniji kabare „Tropicana“. Noćenje

4.dan (31.12.2019.) HAVANA – VARADERO
Doručak. Slobodno vrijeme i transfer grupe do Varadera (najčuvenijeg ljetovališta na Kubi udaljenog 140 km od Havane). Smještaj u hotelu na bazi All inclusive (“sve uključeno“) Doček Nove Godine. Noćenje.

5.dan (01.01.2020.) VARADERO
Boravak u hotelu na bazi „sve uključeno“… Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

6.dan (02.01.2020.) VARADERO
Boravak u hotelu na bazi „sve uključeno“… Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

7.dan (03.01.2020.) VARADERO
Boravak u hotelu na bazi „sve uključeno“… Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta sa posjetom farmi krokodila u Guami. Noćenje.

8.dan (04.01.2020.) VARADERO
Boravak u hotelu na bazi „sve uključeno“. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

9.dan (05.01.2020.) VARADERO
Boravak u hotelu na bazi „sve uključeno“. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta koji obuhvata vožnju katamaranom do ostrva Cayo Blanco, ronjenje, kupanje sa delfinima, ručak u restoranu i slobodno vrijeme za kupanje na prelijepoj pješčanoj plaži. Noćenje.

10.dan (06.01.2020.) VARADERO – HAVANA – PARIZ
Doručak. Slobodno vrijeme.  Transfer do  aerodroma u Havani i let za Pariz u 20:55 h po redu letjenja. Obroci u avionu…

11.dan (07.01.2020. )
Dolazak u Pariz u 11:50 h. Let za Podgoricu u 14:00 h, sa slijetanjem na podgorički aerodrom u 16:20 h. Kraj programa.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Smještaj Usluga Cijena aranžmana po

osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za

jednokrevetnu sobu

Havana Memories Miramar 4*

Memories Varadero 4*

Noćenje sa doručkom

All Inclusive

 

     1952€

 

 

    250 €

 

Havana Nacional Hotel 5*

Grand Memories Varadero 5*

Noćenje sa doručkom

All Inclusive

 

     2092 €

 

 

    460 €

 


NAPOMENA:

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

VAŽNA NAPOMENA:
Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

U cijenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Pariz – Havana – Pariz – Podgorica, smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* ili 5* u Havani (2 noćenja na bazi noćenja sa doručkom), Varaderu (6 noćenja na bazi All Inclusive) i Parizu (1 noćenje sa doručkom),  transfer Havana – Varadero – aerodrom Havana, transfer aerodrom Pariz – hotel – aerodrom Pariz, transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:
Avio-takse 298 €, fakultativni izleti i troškovi ulaznica u muzeje i diskoteke i ostale nepomenute usluge, izlazna taksa sa Kube 25 €, plaća se na aerodromu u Havani, kao i međunarodno putno osiguranje (20 €)  i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

 • gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

⭐ Cijena aranzmana je podlozna promjeni.⭐

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu