KRAKOV & DOČEK NOVE GODINE 2018 već od 199,00 EUR za prijave do 01.12. !!!

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 29/12/2017
 • Dolazak: 03/01/2018
 • Cijena: 199€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

SIGURAN POLAZAK !
KRAKOV & DOČEK NOVE GODINE 2018

6 dana / 3 noćenja – već od 199,00 EUR za prijave do 1.12. !!!

Termin: 29.12.2017. – 03.01.2018.

Prevoz: Autobus

ULTRA FIRST MINUTE  (trokrevetne sobe) 199,00 EUR – važi do 01.12. !!

ULTRA FIRST MINUTE cijena (dvokrevetne sobe)209,00 EUR – važi do 01.12. !!

 

Krakov, grad legendi kojeg su čuvali zmajevi

Magičan studentski grad

Krakov i dalje važi za jedan od najatraktivnijih odredišta Evrope. Hiljade uličnih svjetiljki i buran noćni život neki su od razloga da posjetitite ovo mjesto. Dozvolite neobičnim i bajkovitim predjelima da vam se urežu u pamćenje i upoznajte nove običaje, ljude i kulturu.

Grad legendi

Neke od njih vezane su za brdo Vavel. Na njemu su istoimeni dvorac, katedrale sv. Vaclava i sv.Stanislava Biskupa. Na vrhu brda je i Zigmuntova kula sa pet zvona koja, po legendi, svojom zvonjavom tjeraju oblake i donose lijepo vrijeme. Svaka djevojka koja dotakne klatno biće srećna u ljubavi i brže će se udati.

Trg Rynek i 40.000 golubova

Šetnja glavnim trgom Rynek, pružiće vam najbolji uvid u kulturna dobra Krakova. Jedna od njih je gotička crkva sv. Marije sa koje se na svakih sat vremena oglašava trubač svirajući Hejnala Marijackog i prema legendi, na taj način odaje počast trubaču koji je poginuo na vrhu ove crkve neuspjevši do kraja da odsvira navedenu melodiju. Obavezno ponesite hleb kako biste bili u mogućnosti da nahranite prijateljski nastrojene golubove, kojih na trgu Rynek ima preko četrdeset hiljada.

Fantastičan noćni život

Krakov ima najveći broj barova na svijetu. Jednostavno stotine barova nalaze se u podrumima i dvorištima i protežu se od Starog grada do Kazimierzija i dalje. Neki od klubova koje bi trebalo posetiti su: Fusion, Prozak, Mixer, Black Cherry, Cien, Drukarnia, Ministerstwo, In Blanco, i mnoge druge.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 29.12.2017.

Polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u 9.00 h. Upoznavanje sa vodičem, pakovanje i dnevno-noćna vožnja do Krakova uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osvježenja.

II DAN 30.12.2017.

Dolazak u Krakov u prijepodnevnim časovima. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski trg Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvijetna vrata, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka…). Nakon toga smještanje u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

III DAN 31.12.2017.

Doručak u hotelu. Mogućnost fakultativnog obilaska 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“ (silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi se predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana). Povratak u Krakov i spremanje za najluđu noć. Doček Nove godine 2018. !!! Noćenje.

IV DAN 01.01.2018.

Doručak u hotelu. U podnevnim časovima, mogućnost fakultativnog izleta – obilazak Jevrejske četvrti Kazimierz (Remuh sinagoga, srednjovekovni trgovački trg, stara sinagoga i Isaak sinagoga, kao i lokalitet gde je sniman film Šindlerova lista…). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

V DAN 02.01.2018.

Doručak i napuštanje soba. Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svjetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a, ili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

U popodnevnim časovima polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja preko Slovačke, Mađarske, Srbije uz pauze za odmor i osvježenje.

VI DAN 03.01.2018.

Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

 

CIJENA JE PO OSOBI I UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Uslugu 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu System 3* u Krakovu
 • Panoramski obilazak i upoznavanje Krakova u pratnji vodiča
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (1 EUR po danu), obezbjeđuje Agencija

HOTEL SYSTEM 3*:  (http://www.wmhotelsystem.pl/

Hotel WM System pripada kategoriji od 3 zvjezdice. Osim besplatnog interneta, hotel nudi besplatno korišćenje saune i zatvorenog bazena. Sobe u hotelu WM su 1/2 i 1/3 i imaju grijanje i drveni namještaj toplih boja, uključujući radni sto. Takođe sadrže TV sa satelitskim kanalima i pribor za pripremu čaja/kafe. U hotelskom restoranu možete uživati u tradicionalnim poljskim jelima. Ujutru se služi doručak na bazi švedskog stola. Hotel takođe raspolaže barom u lobiju. Ovaj hotel udaljen je 4 km od centra grada. Tržni centar Galeria Krakowska i Glavna železnička stanica u Krakovu nalaze se na 4,2 km od hotela. Doručak je na bazi švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje).

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred put
 • Najkasnije 48h od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 50 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak do 7 dana pred polazak na put
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu