KRAKOV & DOČEK NOVE GODINE 2018 već od 179,00 EUR za prijave do 05.11. !!!

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 29/12/2017
 • Dolazak: 03/01/2018
 • Cijena: 179€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

SIGURAN POLAZAK !
KRAKOV & DOČEK NOVE GODINE 2018

6 dana / 3 noćenja – već od 179,00 EUR za prijave do 05.11. !!!

Termin: 29.12.2017. – 03.01.2018.

Prevoz: Autobus

Krakov, grad legendi kojeg su čuvali zmajevi

Magičan studentski grad

Krakov i dalje važi za jedan od najatraktivnijih odredišta Evrope. Hiljade uličnih svjetiljki i buran noćni život neki su od razloga da posjetitite ovo mjesto. Dozvolite neobičnim i bajkovitim predjelima da vam se urežu u pamćenje i upoznajte nove običaje, ljude i kulturu.

Grad legendi

Neke od njih vezane su za brdo Vavel. Na njemu su istoimeni dvorac, katedrale sv. Vaclava i sv.Stanislava Biskupa. Na vrhu brda je i Zigmuntova kula sa pet zvona koja, po legendi, svojom zvonjavom tjeraju oblake i donose lijepo vrijeme. Svaka djevojka koja dotakne klatno biće srećna u ljubavi i brže će se udati.

Trg Rynek i 40.000 golubova

Šetnja glavnim trgom Rynek, pružiće vam najbolji uvid u kulturna dobra Krakova. Jedna od njih je gotička crkva sv. Marije sa koje se na svakih sat vremena oglašava trubač svirajući Hejnala Marijackog i prema legendi, na taj način odaje počast trubaču koji je poginuo na vrhu ove crkve neuspjevši do kraja da odsvira navedenu melodiju. Obavezno ponesite hleb kako biste bili u mogućnosti da nahranite prijateljski nastrojene golubove, kojih na trgu Rynek ima preko četrdeset hiljada.

Fantastičan noćni život

Krakov ima najveći broj barova na svijetu. Jednostavno stotine barova nalaze se u podrumima i dvorištima i protežu se od Starog grada do Kazimierzija i dalje. Neki od klubova koje bi trebalo posetiti su: Fusion, Prozak, Mixer, Black Cherry, Cien, Drukarnia, Ministerstwo, In Blanco, i mnoge druge.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 29.12.2017.

Polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u dogovoreno vrijeme. Upoznavanje sa vodičem, pakovanje i dnevno-noćna vožnja do Krakova uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osvježenja.

II DAN 30.12.2017.

Dolazak u Krakov u prijepodnevnim časovima. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski trg Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvijetna vrata, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka…). Nakon toga smještanje u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

III DAN 31.12.2017.

Doručak u hotelu. Mogućnost fakultativnog obilaska 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“ (silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi se predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana). Povratak u Krakov i spremanje za najluđu noć. Doček Nove godine 2018. !!! Noćenje.

IV DAN 01.01.2018.

Doručak u hotelu. U podnevnim časovima, mogućnost fakultativnog izleta – obilazak Jevrejske četvrti Kazimierz (Remuh sinagoga, srednjovekovni trgovački trg, stara sinagoga i Isaak sinagoga, kao i lokalitet gde je sniman film Šindlerova lista…). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

V DAN 02.01.2018.

Doručak i napuštanje soba. Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svjetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a, ili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

U popodnevnim časovima polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja preko Slovačke, Mađarske, Srbije uz pauze za odmor i osvježenje.

VI DAN 03.01.2018.

Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

ULTRA FIRST MINUTE  (trokrevetne sobe) 179,00 EUR – važi do 05.11. !!

ULTRA FIRST MINUTE cijena (dvokrevetne sobe) 189,00 EUR – važi do 05.11. !!

CIJENA JE PO OSOBI I UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Uslugu 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu System 3* u Krakovu
 • Panoramski obilazak i upoznavanje Krakova u pratnji vodiča
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (1 EUR po danu), obezbjeđuje Agencija

HOTEL SYSTEM 3*:  (http://www.wmhotelsystem.pl/

Hotel WM System pripada kategoriji od 3 zvjezdice. Osim besplatnog interneta, hotel nudi besplatno korišćenje saune i zatvorenog bazena. Sobe u hotelu WM su 1/2 i 1/3 i imaju grijanje i drveni namještaj toplih boja, uključujući radni sto. Takođe sadrže TV sa satelitskim kanalima i pribor za pripremu čaja/kafe. U hotelskom restoranu možete uživati u tradicionalnim poljskim jelima. Ujutru se služi doručak na bazi švedskog stola. Hotel takođe raspolaže barom u lobiju. Ovaj hotel udaljen je 4 km od centra grada. Tržni centar Galeria Krakowska i Glavna železnička stanica u Krakovu nalaze se na 4,2 km od hotela. Doručak je na bazi švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje).

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred put
 • Najkasnije 48h od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 50 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak do 7 dana pred polazak na put
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE, sa brojem licence 286

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja
Agencije Montenegro Tourist Service

Licenca br. 286

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu