KRAKOV & 1. MAJ

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 28/04/2017
  • Dolazak: 03/05/2017
  • Cijena: 159€

ORGANIZATOR PUTOVANJA

Gulliver Travel

Mob: 067 860 380
Tel: 067/407 230

E-mail: [email protected]


KRAKOV – AUŠVIC – VROCLAV – BUDIMPEŠTA

6 DANA – 28.04 – 03.05.2016.

PROMO CIJENA ARANŽMANA: 159 € ( za prijave do 15.03.)

Krakov se nalazi na rijeci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i željezničke pruge. Sadašnji grad je nastao u 7. vijeku. Osnovan je na mjestu naselja koje potiče iz kamenog doba i razvio se drugog najvažnijeg grada današnje Poljske. Nastao je kao zaselak na brdu Vavel i već do 365. je zabelježen kao trgovački centar slovenske Evrope.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (28.04.2017.) PODGORICA

Polazak iz Podgorice u podnevnim satima. Putovanje preko Hrvatske, Slovenije, Austrije uz usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti…(putovanje preko Srbije, Mađarske..) Noćna vožnja…

2. DAN (29.04.2017.) KRAKOV

Dolazak u Krakov u prijepodnevnim satima. Po dolasku, panormasko razgledanje grada: Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najljepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevjekovnih trgova u Evropi i jedna od najljepših urbanističkih cjelina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smještaj u hotel (poslije 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. Noćenje.

3. DAN (30.04.2017.) KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Aušvica – potresno svjedočanstvo Drugog svjetskog rata. Povratak u Krakov. U večernjim satima, mogućnost kolektivnog izlaska. Poslije ponoći povratak u hotel (individualno). Noćenje.

4. DAN (01.05.2017.) KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV

Slobodan dan u Krakovu, a mi vas pozivamo da ne propustite cjelodnevni, fakultativni izlet u Vroclav – grad patuljaka, smješten na obalama rijeke Odre. Očaraće Vas ne samo bajkoviti prizori srednjevjekovnog trga, fascinantna arhitektura već i bogat društveni život. Zbog armije sićušnih stanovnika „razbacanih“ čak i po najneobičnijim mestima daju mu i epitet „grad patuljaka“. U večernjim satima povratak u Krakov. Noćenje.

5. DAN (02.05.2017.) KRAKOV – BUDIMPEŠTA – PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela nakon doručka i polazak za Budimpeštu. Po dolasku u Budimpeštu rezgledanje grada Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Podgoricu oko 23 časa. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice, Novog Sada, Zlatibora sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…

6. DAN (03.05.2017.) PODGORICA 

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa.

U CIJENU JE URAČUNATO: 

• Autobuski  prevoz na relaciji Podgorica – Krakov – Podgorica, modernim i savremenim autobusima

• Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Krakovu

• Usluga vodiča/pratioca grupe za obilaske po programu

• Organizacioni troškovi

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

• Fakultativni izleti i troškovi ulaznica

• Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja (obavezno)

 

NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

 

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel. 067 860 380

067 407 230

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu