* K R F & L E F K A D A * 10 DANA – CIJENA: 299€ POLAZAK: 13.07.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 10 dana
 • Polazak: 13/07/2017
 • Dolazak: 22/07/2017
 • Cijena: 299€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

VAŠE IDEALNO LJETOVANJE – DVA BISERNA OSTRVA

KRF & LEFKADA

10 DANA (8 NOĆI) – AUTOBUSOM

POLAZAK: 13.07.2017. 

CIJENA ARANŽMANA: 299€

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Listo… I ove godine imaćete priliku da uživate na najljepšim plažama ostrva, a takodje i da osjetite  veoma kvalitetan noćni provod: KLUB ‘DROPS’, PJENA PARTY – KLUB MOJITOS …

Greece, Ellás, Ionian Islands, Corfu Island, Kérkira, Kalamaki Beach

LEFKADA – čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim… Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika… I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka Vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje…

I Ovoga ljeta dva prelijepa ostrva u jednom u jednom putovanju. Ne vrijedi opisivati, krenite sa nama na nezaboravno ljetovanje… PORTO KATSIKI, EGREMNI, beach bar COPLA, SIDARI, PALEOKASTRICA, AQUALAND, cocktail bar MOJITOS … VAŠE IDEALNO LJETOVANJE 2017 …

1.dan PODGORICA  Sastanak putnika ispred Delta city-a u 19:30h. Polazak u 20:00h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra…noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan KRF Dolazak u grad-luku Igumenica u jutarnjim časovima. Ukrcavanje na ferryboat. Polazak u 09:30h. Plovidba do ostrva Krf (oko 1h:45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava na brdu San Marko, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, Liston – kompleks zgrada koje predstavljaju centar društvenog života i ponos grada, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv. Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom, obilazak Crkve Svetog Spiridona zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion (check in oko 13:00h). Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima, organizovan odlazak na poluostrvo Kanoni, na kome se nalazi jedan od najpozntijih vidikovaca u cijeloj Grčkoj. Uživajte u fantastičnom pogledu na manastir Panagia Vlaherna i ostrvo Pontikonisi koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod. Noćenje.

3.dan PALEOKASTRICA Doručak. Putovanje do Paleokastrice, prema svim ocjenama, najljepšeg dijela ostrva. Slobodno vrijeme za kupanje u najprozirnijoj vodi na Krfu, obilazak manastira Paleokastrica, a mi vam preporučujemo da obiđete oblast brodom i kupate se na čudesnoj plaži Paradise beach. U poslijepodnevnim časovima uživajte u hladovini La Grotta bara. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan AQUALAND  Doručak. Organizovan fakultativni odlazak u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Uživajte u nezaboravnoj avanturi, bez obzira da li imate 7 ili 77 godina. Povratak u hotel oko 19:00h. Slobodno vrijeme za odmor. U 23:00h ,organizovan večernji izlazak u Ipsos – cocktail bar Mojitos. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan SRPSKA KUĆA – SIDARI Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske tokom Prvog svjetskog rata. Organozovan fakultativni izlet-Sidari. Putovanje do Sidarija, najneobičnijeg dijela ostrva Krf, poznatog po lokalnoj legendi o kanalu ljubavi. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

6.dan KRF – LEFKADA  Doručak. Napuštanje hotela. Polazak sa Krfa feribotom oko 11:00h. Plovidba do Igumenice.Nastavak putovanja preko Parge do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. I samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU!!! Smještaj u studijima Artemis www.studiosartemi.gr, na deset minuta šetnje od pješačke zone u Lefkasu. Organizovan odlazak na kupanje na plažu Pefkoulia. Noćenje.

7.dan FANEROMENIS – plaža KATIZMA  Organizovani obilazak manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine čuva tradiciju pravoslavlja na ovom prostoru. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira se pruža nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos, i Krf. Nastavak putovanja do plaže Katizma, jedne od najpopularnijih na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

8.dan krstarenje EGREMNI – PORTO KATSIKI – AGIOFILI
 Organizovano fakultativno krstarenje do najljepših plaža na ostrvu. Polazak iz Nidrija u 09:30h. Plovidba pored obala Lefkasa uz pauzu za kupanje na plaži Egremni, potpuno nesvakidašnjoj, okruženoj strmim stijenama. Nastavljamo ka plaži Porto Katsiki, koju mnogi smatraju najljepšom na cijelom Mediteranu. Slobodno vrijeme. Pri povratku u Nidri, pauza za kupanje na plaži Agiofili. Povratak u hotel oko 18:00h. Slobodno vrijeme za večernji izlazak. Noćenje.

9.dan AGIOS NIKITAS – plaža MILOS  Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet Agios Nikitas – plaža Milos. Putovanje do zaliva Agios Nikitas, nekad ribarskog sela, danas idiličnog ljetovališta na zapadnoj obali. Uživajte u kupanju i bogatoj ponudi kafića, barova, taverni. Ne propustite priliku da obiđete bajkovitu, blještavo bijelu plažu Milos, idilično mjesto na svega par minuta brodićem od zaliva, ili na 20-ak minuta hoda stazom preko brda. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

10.dan LEFKADA – PODGORICA Napuštanje studija, polazak sa Lefkade u 9:30. Putovanje do Janjine. Slobodno vrijeme (3h) za trgovinu u shopping molu (IKEA – H&M – JUMBO – INTERSPORT). Nastavak putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra…Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase prema programu putovanja
 • smeštaj u hotelu Arion 3* – Krf na bazi 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) arioncorfu.gr
 • smještaj u studijima Artemis na Lefkadi na bazi 4 noćenja studiosartemi.gr
 • cjelodnevni izlet plaža Katizma – Lefkada
 • cjelodnevni izlet plaža Milos – Agios Nikitas – Lefkada
 • cjelodnevni izlet Paleokastrica – Krf
 • karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica
 • usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja, organizacione troskove
 • obilazak muzeja Srpska kuća

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €) – obezbjeđuje agencija
 • fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih)

Popusti za djecu:

 • do 5 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji oba roditelja – gratis
 • od 5 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – popust 20%

HOTEL ARION 3* www.arioncorfu.grnalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 100 metara od hotela Arion.

APARTMANI ARTEMIS – Objekat je izgradjen 2005 godine, OD OVOGA LJETA SA NOVIM I RENOVIRANIM SOBAMA. Nalazi se u širem centru grada, na desetak minuta hoda od glavne šetačke zone grada Lefkasa. Sve sobe su klimatizovane (bez doplate), imaju TV, WI –FI, a takodje u svakoj sobi imate na raspolaganju frižider sa mini kuhinjom. U blizini apartmana nalazi se i nekoliko restorana kao i marketa za svakodnevnu trgovinu.  Kvalitet unutrašnjosti apartmana Artemis odgovara kategorizaciji od 3*. Peškiri u apartmanima mijenjaju se svakog drugog dana. Više detalja možete naći i na zvaničnoj stranici: www.studiosartemi.gr

Minimum za realizaciju programa 35 prijavljenih putnika  

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GALLILEO

T.A. GALLILEO

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu