JAHORINA-PRODUZENI SKI VIKEND – NOVI POLAZAK

ORGANIZATOR PUTOVANJA


Montesol Travel
Mob: 067 860 380
Mob: 067 407 230
E-mail: [email protected]


JAHORINA-PRODUŽENI SKI VIKEND
09.03.-12.03.2017

CIJENA: 79 EURA (2 POLUPANSIONA) ZA PRIJAVE DO 25.02.2017

HOTEL SNJESKO SA 3* NA SAMOJ STAZI NA BAZI POLUPANSIONA  

                                     

Program putovanja:
09.03. / cetvrtak/
Okupljanje grupe u 23 i 30h ispred hotela “City”. Polazak za Jahorinu je planiran u 23 i 45h. Nocna vožnja preko Niksica, Bilece i Gacka  sa pauzom za odmor i granicne formalnosti.

10.03./ petak/
Dolazak na Jahorinu u ranim jutarnjim casovima.Omogucen nam je rani ulazak u hotel po dolasku na Jahorinu, tako da smo za stazu spremni vec u 9h. Smjestaj je u hotelu “Snjesko” sa 3* koji se nalazi u neposrednoj blizini šestosjeda Poljice. Hotel je nov, sa odlicnom hranom,  nalazi se 40 metara od staze, provjeren je i vec smo boravili u njemu. Cjelodnevno skijanje. Vecera. Kolektivni izlazak u neki od lokala na Jahorini. Nocenje.

11.03./subota/
Dorucak. Slobodno vrijeme za skijanje i uživanje na olimpijskoj ljepotici. Vecera. Slobodno vrijeme koje mozemo iskoristiti za odlazak u neku od diskoteka ili lokala sa muzikom uzivo gdje je zagarantovan odlican provod. Nocenje.

12.03. / nedjelja /
Dorucak. Cjelodnevno skijanje. Napustanje hotela i polazak za Podgoricu u 16:30h. Vožnja prema Crnoj Gori sa pauzom za odmor i granicne formalnosti.  Dolazak u Podgoricu oko 22:30 h. Kraj programa.

ŠKOLA SKIJANJA I OPREMA: Jahorina je idealno mjesto da naučite da skijate ili unaprijedite vaše skijaške vještine. Za to će biti zadužen naš ski instruktor Šomi. Škola će koštati samo 30€ po osobi za sva tri dana skijanja. Ski opremu vam možemo obezbjediti u Podgorici i to po cijeni od 5€ dnevno 🙂 Za iznajmljivanje se javite direktno Šomiju na 067535224. Ako vam treba servis skija zovite na isti broj 😉
BROJ UČESNIKA: min. 25, max. 50 !!!

U cijenu aranžmana je ukljuceno:
-prevoz na navedenoj relaciji autobusom turisticke klase,
-dva nocenja u hotelu “Snjesko” sa 3* www.hotelsnjesko.ba/  na bazi polupansiona (dorucak ,vecera)
-pratilac grupe iz agencije

U cijenu aranžmana nije ukljuceno:
-ski pass (trodnevni- oko 50€)
-individualni troškovi putnika
-boravisna taksa

HOTEL SNJESKO

Hotel Snješko je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mjesto za Vaš odmor.

Našim gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, vlastiti parking prostor ispred Hotela i organizovan prevoz do autobuske stanice ili aerodroma. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom te kamin sala za cjelovečerno uživanje uz otvoreni kamin u kojoj za Vas organizujemo zabave i druženja uz muziku uživo. Snješko pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Večeru i doručak birate sami iz bogate ponude a po principu švedskog stola.

Pogodnost hotela Snješko je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najljepših staza i novoizgrađene šestosjedne žičare.
OVAJ ARANZMAN CE SE REALIZOVATI UZ  35 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA
TURISTICKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

* licenca Ministarstva turizma broj 320

Tel. 067 860 380

067 407 230

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu