IZRAEL I PALESTINA ZA DRZAVNE PRAZNIKE – SIGURAN POLAZAK

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 19/05/2017
 • Dolazak: 26/05/2017
 • Cijena: 889€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


IZRAEL I PALESTINA

ZA DRZAVNE PRAZNIKE

 SIGURAN POLAZAK
TEL AVIV – VITLEJEM – JERUSALIM – JERIHON – NAZARET – HAIFA –
MRTVO MORE
19.05.-26.05.2017 / 8 DANA /
CIJENA: 889€

Program putovanja:

19. maj 2017.  TIVAT – TEL AVIV – VITLEJEM  /
Okupljanje grupe na aerodromu u Tivtu  2 sata prije polijetanja. Let za Tel Aviv u 09:50h. Dolazak u Tel Aviv u 13:50 h. Nakon graničnih formalnosti transfer do Vitlejema. Usputna pauza u Mamila centru nadomak zidina starog grada u Jerusalimu. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.

   20.maj 2017.  VITLEJEM –JERUSALIM/
Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak crkve Hristovog rodjenja u Vitlejemu. Nakon posjete Crkvi odlazak do Jerusalima u pratnji stručnog vodiča. Obilazak Zapadnog zida ili Zida plača, ostatku nekadašnjeg Hrama. Slobodno vrijeme za šetnju i šoping suvenira. Transfer do Sionske gore gdje ćete vidjeti crkvu Petrovog kajanja, Davidov grob i sobu tajne večere. Nakon posjete Sionskoj Gori transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za šetnju ulicama Jerusalima i kolektivni večernji izlazak. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.
21.maj 2017   JERUSALIM/
Doručak. Nakon doručka obilazak Maslinove gore, crkve Očenaša, crkve Dominus flevit, Crkve svih naroda, Marijinog groba. Slobodno vrijeme za ručak u nekom od restorana u kompleksu Mamila u strogom centru grada. Popodnevni obilazak Starog grada Jerusalima sa posjetom Crkvi Hristovog groba i mjestu raspeća. Proći ćemo ulicom krsnih stradanja ili ulicom bola – Via Dolorosa, strma ulica od oko 1000 koraka kojom je Isus prošao noseći krst na kojem je razapet. Obilazak Cvrkve sv. Ane, ribnjak Bethezda, Kapela bičevanja i osude, posjeticemo mjesto rodjenja presvete Bogorodice, bazilika Ecce homo. Večera. Noćenje.

22.maj 2017.  MRTVO MORE – KUMRAN  – JERIHON – BRDO BLAŽENSTAVA/
Doručak. Odlazak u Jerihon, najstariji grad na svijetu. Obilazimo: Elizejev izvor, Zakejeva smokva, te pogled na Brdo iskušenja. Slijedi posjeta Kumranu, antičkom naselju čiji su ostaci smješteni oko kilometar i po od obala Mrtvog mora. Slobodno vrijeme na Mrtvom moru za kupanje i kupovinu suvenira i kozmetike pravljene od ljekovitih satojaka iz Mrtvog mora. Putovanje Jordanskom dolinom. Posjeta mjestu krstenja Isusa Hrista – Jardenit. Nakon toga kraca posjeta Tabhi, obilazak crkve Umnožavanja hljebova i ribe, crkvi Petrovog prvenstva i Kafarnaumu, nekadašnjem sjedištu rimske vlasti u Galileji i mjestu gdje je Isus propovjedao. Dolazak u Tiberias na obali Galilejskog jezera. Noćenje.

23.maj 2017.  NAZARET – HAIFA/
Doručak. Nakon doručka odlazak u Nazaret. Obilazak Bazilike Navještenja, crkve sv. Josipa, Josipove radionice, sinagoge i crkve Marijinog izvora. Nakon posjete Nazaretu odlazak do Haife. Posjeta Bahajskim vrtovima i Stella Maris crkvi. Nastavak puta i poslijepodnevni dolazak u Tel Aviv. Smještaj u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

24.maj 2017.  TEL AVIV/
Doručak. Obilazak grada u pratnji stručnog vodiča. Grad je osnovan 1909. godine, a nalazi se na obali Sredozemnog mora. Od pedesetih godina prošlog vijeka proširio se do Jaffe, pa ona više nije obližnji grad već dio Tel Aviva. Grad je poput Berlina i Vankuvera, nikada ne spava, a poznata je meka za oko 3 miliona turista godišnje koje privlači kosmopolitska atmosfera, kafići, barovi, restorani, diskoteke i plaže. Panoramska vožnja tokom koje ćemo posebno obratiti pažnju na Bijeli grad Tel Aviva, najveću četvrt u stilu Bauhaus na svijetu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

25.maj 2017.  TEL AVIV/
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost posjete Openhajmerovom muzeju dijamanata, berzi dijamanata po kojoj je ovaj grad jedan od najčuvenijih na planeti. Odjavljivanje hotelskih soba i slobodno poslijepodne za uživanje i odmor na plaži. Opcionalno postoji mogućnost produžetka boravka u sobama uz doplatu na licu mjesta. U 23:30h sastanak u hotelu radi transfera do aerodroma.

26.maj 2017. TEL AVIV – TIVAT/
Transfer na aerodrom Ben Gurion u Tel Avivu. Prijava na let, granične formalnosti. Let za Tivat je predvidjen u 05:50 h sa dolaskom na aerodrom u Tivtu u 07:50 h.Kraj programa.

U cijenu je uračunato:

– Avio prevoz Tivat – Tel Aviv – Tivat

– 1 noćenje na bazi polupansiona ( doručak + večera ) u Vitlejemu u hotelu Holy Land www.holylandhotel.net ili sličan

– 2 noćenje na bazi polupansiona ( doručak + večera ) u Jerusalimu u hotelu Jerusalem Gold ili sličan

– 1 noćenje na bazi noćenja sa doručkom  u Tiberiasu u hotelu Golan www.golanhotel.com ili sličan

– 2 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u Tel Avivu u hotelu Marina www.marina-telaviv.com ili sličan

– Svi transferi i obilasci prema programu

– Usluga vodiča za obilaske po programu

– Putno zdravstveno osiguranje

U cijenu nije uračunato:

– Aerodromske takse  (95€)

– Ulaznice i takse za lokalitete koji se posjećuju, individualni troškovi i ostale nepomenute usluge…

POPUSTI ZA DJECU:

0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 20% )

*Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama

*Smještaj u jednokrevetnoj sobi je moguć uz doplatu od 205 € za sve vrijeme boravka

*Trokrevetne sobe mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.

*Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke

 • Ukoliko iz Izraela želite da pozovete broj u Crnoj Gori birajte 00 382 + pozivni broj grada ili mobilnog operatera ( bez nule ) + broj telefona koji želite pozvati
 • Lokalno vrijeme je +1 sat u odnosu na Crnu Goru
 • Zvanična moneta je Šekel; za 1 Euro se dobija oko 4.3 šekela
 • Ukoliko ste u roaming-u preporučujemo da manuelno izaberete mrežu CELLCOM ili PELEPHONE
 • Pozivni broj za Jerusalim je 00 972 2 + broj telefona koji pozivate, a za Tel Aviv 00 972 3 + broj telefona koji pozivate.
 • Ambasada Srbije, koja zastupa interese Crne Gore se nalazi na adresi 10, Bodenheimer, 62008 Tel Aviv. Tel + 972 3 604 553
 • Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol travel koji su sastavni dio programa putovanja
 •  MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 20 PUTNIKA.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA
TURISTICKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

* licenca Ministarstva turizma broj 320

tel. 067 062 088

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu

[/one_fourth_last