SIGURAN POLAZAK – IZRAEL I PALESTINA – iz Podgorice – 18.05.

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 18/05/2018
 • Dolazak: 25/05/2018
 • Cijena: 889€

IZRAEL I PALESTINA

8 dana (7 noćenja) – avionom

Polazak: 18.maj 2018/ Povratak: 25.maj 2018.

Cijena: 889 eura + avio takse 95 e

 

1.dan (18.05.2018.) PODGORICA –ISTANBUL-TEL AVIV  
Sastanak putnika na podgoričkom aerodromu u 08:30 h. Polazak aviona za Istanbul u 09:50 h, sa dolaskom u Istanbul u 12:30h.Nastavak leta za Tel Aviv u 13:30 sa dolaskom u Tel Aviv u 15:40. Nakon graničnih formalnosti transfer do Vitlejema. Smještaj u hotelu. Večera. Noćenje.

2.dan (19.05.2018.) VITLEJEM – JERUSALIM

Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak crkve Hristovog rodjenja u Vitlejemu. Nakon posjete Crkvi odlazak do Jerusalima u pratnji stručnog vodiča. Obilazak Zapadnog zida ili Zida plača, ostatku nekadašnjeg Hrama. Slobodno vrijeme za šetnju i šoping suvenira. Transfer do Sionske gore gdje ćete vidjeti crkvu Petrovog kajanja, Davidov grob i sobu tajne večere. Nakon posjete Sionskoj Gori transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za šetnju ulicama Jerusalima i kolektivni večernji izlazak. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.

3.dan (20.05.2018.) JERUSALIM
Doručak. Nakon doručka obilazak Maslinove gore, crkve Očenaša, crkve Dominus flevit, Crkve svih naroda, Marijinog groba. Slobodno vrijeme za ručak u nekom od restorana u kompleksu Mamila u strogom centru grada. Popodnevni obilazak Starog grada Jerusalima sa posjetom Crkvi Hristovog groba i mjestu raspeća. Proći ćemo ulicom krsnih stradanja ili ulicom bola – Via Dolorosa, strma ulica od oko 1000 koraka kojom je Isus prošao noseći krst na kojem je razapet. Obilazak Cvrkve sv. Ane, ribnjak Bethezda, Kapela bičevanja i osude, posjeticemo mjesto rodjenja presvete Bogorodice, bazilika Ecce homo. Večera. Noćenje.

4.dan (21.05.2018.) MRTVO MORE – KUMRAN  – JERIHON – BRDO BLAŽENSTAVA
Doručak. Odlazak u Jerihon, najstariji grad na svijetu. Obilazimo: Elizejev izvor, Zakejeva smokva, te pogled na Brdo iskušenja. Slijedi posjeta Kumranu, antičkom naselju čiji su ostaci smješteni oko kilometar i po od obala Mrtvog mora. Slobodno vrijeme na Mrtvom moru za kupanje i kupovinu suvenira i kozmetike pravljene od ljekovitih satojaka iz Mrtvog mora. Putovanje Jordanskom dolinom. Posjeta mjestu krstenja Isusa Hrista – Jardenit. Nakon toga kraca posjeta Tabhi, obilazak crkve Umnožavanja hljebova i ribe, crkvi Petrovog prvenstva i Kafarnaumu, nekadašnjem sjedištu rimske vlasti u Galileji i mjestu gdje je Isus propovjedao. Dolazak u Tiberias na obali Galilejskog jezera. Noćenje .

5.dan (22.05.2018.) NAZARET – HAIFA
Doručak. Nakon doručka odlazak u Nazaret. Obilazak Bazilike Navještenja, crkve sv. Josipa, Josipove radionice, sinagoge i crkve Marijinog izvora. Nakon posjete Nazaretu odlazak do Haife. Posjeta Bahajskim vrtovima i Stella Maris crkvi. Poslijepodnevni odlazak u Tel Aviv. Noćenje.

6. dan (05.2018.) TEL AVIV
Doručak. Grad je osnovan 1909. godine, a nalazi se na obali Sredozemnog mora. Od pedesetih godina prošlog vijeka proširio se do Jaffe, pa ona više nije obližnji grad već dio Tel Aviva. Grad je poput Berlina i Vankuvera, nikada ne spava, a poznata je meka za oko 3 miliona turista godišnje koje privlači kosmopolitska atmosfera, kafići, barovi, restorani, diskoteke i plaže. Panoramska vožnja tokom koje ćemo posebno obratiti pažnju na Bijeli grad Tel Aviva, najveću četvrt u stilu Bauhaus na svijetu. Smještaj u hotel. Noćenje.

7.dan (24.05.2018.) TEL AVIV
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost posjete Openhajmerovom muzeju dijamanata, berzi dijamanata po kojoj je ovaj grad jedan od najčuvenijih na planeti. Slobodno poslijepodne za uživanje i odmor na plaži. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska.

8.dan (25.05.2018.) TEL AVIV – ISTANBUL – PODGORICA…
Transfer na aerodrom Ben Gurion u Tel Avivu. Prijava na let, granične formalnosti. Let za Istanbul je predvidjen u 14:20h sa dolaskom na aerodrom u Istanbulu u 16:35h. Nastavak putovanja za Podgoricu u 18:25h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 19:10h. Kraj programa

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Smještaj Usluga Cijena aranžmana po

osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za

jednokrevetnu sobu

Hoteli:

Holy Land Vitlejem 3*

Jerusalem Tower Jerusalim 3*

Golan Hotel Tiberias

Olympia Tel Aviv ili slični

Noćenje sa doručkom / polupansion  

889 €

 

 

280 €

 

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 23kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

 U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na releaciji Podgorica- Instanbul – Tel Aviv – Istanbul – Podgorica, 1 noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera) u Vitlejemu, 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak + večera) u Jerusalimu, 1 noćenje sa doručkom u Tiberiasu, 3 noćenja sa doručkom u Tel Avivu, transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse 95 eura, fakultativni izleti, kao i ulaznice i takse za lokalitete koji se posjećuju, insividualni troskovi, međunarodno putno osiguranje (8,26 €) i ostale nepomenute usluge.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

 • gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu