IZMIR PERLE EGEJA 09.04.-12.04.2020. (4 dana, 3 noćenja) – ČARTER LET!!!

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 09/04/2020
 • Dolazak: 12/04/2020
 • Cijena: 325€

PERLE EGEJA

09.04.-12.04.2020.

(4 dana, 3 noćenja) – ČARTER  LET!!!

 

1.dan PODGORICA – IZMIR Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 11:00 h. Let za Izmir u 12:35 h. Po slijetanju u Izmir predviđen je panoramski razgled grada. Izmir je poznata turistička destinacija na obali Egejskog mora, „biser na zapadu Turske“, moderna metropola s bogatom istorijskom  i kulturnom baštinom. Grčki „otac istorije“ Herodot nekada ga je opisao kao „grad pod  najljepšim nebom i s najboljom klimom na Zemlji“. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom – Konak (najstariji deo grada), Sahat kula, obala Kordon, posjeta Kizlaragasi bazaru, i vožnja žičarom teleferik. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan PERGAM – AYVALIK Doručak. (fakultativno) Vožnja do Pergama (današnji Bergam), antičkog grada koji je u helenističko doba bio središte slavne Pergamske države. Grad je dobio naziv po pergamentu, pisaćem materijalu dobijenom preradom kože ovaca ili koza. Obilazak lokaliteta: Asklepion, čuveno svetište i liječilište, posvećeno bogu medicine i Apolonovom sinu; aleja s kolonadama; ostaci Zeusovog oltara, najljepšeg ikad sagrađenog (njemački su arheolozi u potpunosti prenijeli Zeusov hram u Berlin i danas je jedna od glavnih atrakcija u Pergamon muzeju; Trajanov hram, kazalište; crvena bazilika, originalno izgrađena kao hram egipatskog boga Osirisa, no u razdoblju ranog hrišćanstva pretvorena u baziliku. Ručak. Nastavak putovanja prema Ayvaliku, u osmansko doba važnom trgovačkom središtu. Obilazak grada i povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN PAMUKKALE Doručak. Fakultativni odlazak za Pamukale. Obilazak antičkog Hierapolisa: Amfiteatar, Apolonov hram, Kleopatrino kupatilo, nekropole… Ručak. Pamukale – Pamučna tvrđava – jedinstveno čudo prirode sedimentnih kaskada krečnjaka i kalcijuma termalne vode od 37° C. Mogućnost kupanja u bazenima sa termalnom vodom (fakultativno- plaćanje na licu mjesta). Povratak u Izmir. Noćenje.

4.dan EFESUS Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu ili fakultativna posjeta čuvenom Efesu. Obilazak: lokaliteta Odeon, Hadrijanov hram, ulica Kariatida, kupatila, Celzijusove biblioteke, Amfiteatra… Potom obilazak mjesta gdje se nalazio Artemidin, hram jedno od sedam svetskih čuda, obilazak velike bazilike Sv. Jovana, kuće Djevice Marije. Transfer do Izmira i let za Podgoricu u  00:10 h. Slijetanje u Podgoricu u 00:40 h . Kraj programa!

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga  
Hotel   Kordon Alsancak 3*** Noćenje

sa doručkom

325 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 105 €

 

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

Ephesus ancient greek ruins in Anatolia Turkey

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Izmir – Podgorica, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, autobuski prevoz po programu, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, prtljag.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio takse  u iznosu od 109 €, fakultativni izleti i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (4,60 €) kao ni osiguranje od otkaza putovanj

 

Agencija zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

VAŽNE NAPOMENE:

 

 • Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promena podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami
 • Vremena letova su podložna promj Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena leta od strane avio-kompanije.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš koji važi najmanje 3 mjeseca od datuma povratka sa putovanja. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 30).
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda isleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

 

– avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu