ISTANBUL,19.05-22.05

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 19/05/2017
 • Dolazak: 22/05/2017
 • Cijena: 220€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


ISTANBUL

4 DANA(3 NOĆENJA)

POLAZAK 19.05-22.05

CIJENA ARANŽMANA OD 220€

UKRATKO O DESTINACIJI

Istanbul je jedinstveni grad koji se pruža na dva kontinenta. Kako je u nekim djelovim prisutno i evropsko i azijsko nasljeđe, posjetiocima se čini da je ovo mjesto gdje su se sudarile dvije kulture, evropska i azijska, hrišćanstvo i islam. Iz njega izbija nostalgija prošlih vremena i čini se kao da će iza nekog ugla izaći azijska princeza, prekrivena svilom i zlatom, u pratnji čuvara . Vodenim povšinama podijeljen je na tri cjeline. Bosforski moreuz djeli Istanbul na azijski i evropski dio, dok kanal Zlatni Rog presjeca evropski dio. Baš tu nalazi se i najljepši kraj Istanbula – Sultan Ahmet, pozicioniran južno od kanala Zlatni Rog…

PROGRAM PUTOVANJA 

1.DAN

S obzirom da u cijenu aranžmana nije uključen transfer do Tirane, naša agencija svim putnicima nudi mogućnost organizovanog transfera do Tirane. Cijena transfera za četiri putnika iznosi 120,00€ (Podgorica-Tirana, Tirana-Podgorica). Takođe postoji mogućnost, ukoliko se prijavi više putnika, organizacije mini busa i u tom slučaju cijena po putniku bi bila 30,00€.

Polazak iz Tirane je 19.05.2017. u 17:00h.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 20 cm x 40 cm x 55 cm) + 20kg čekirani prtljag.

U Istanbul stižete u 19:55h. Transfer do hotela individualno – taksijem ili u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.

Smještaj je obezbijeđen u hotelu „Asur“ 3* ili „Albatros“ 3*.

2-4 DAN

Slobodni dani (20.05.2017. – 22.05.2017.).

Detalje o svim zanimljivim mjestima koje bi trebalo posjetiti možete pronaći u našem vodiču.

4.DAN

Povratak je 22.05.2017.godine letom iz Istanbula za Tiranu.

Let je u 09:35h.

Budite na aerodromu dva sata prije polijetanja aviona.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 20 cm x 40 cm x 55 cm) + 20kg čekirani prtljag.

U Tiranu stižete u 10:35h.

CIJENA ARANŽMANA
POLAZAK POVRATAK HOTEL USLUGA
19.05. – 22.05.2017. “Albatros” 3* 3 NOĆENJA SA DORUČKOM 220,00€
“Asur” 3 * 3 NOĆENJA SA DORUČKOM 245,00€
Doplata za jednokrevetnu sobu                      DOPLATA   NA UPIT

U cijenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Tirana – Istanbul – Tirana
 • Hotelski smještaj na bazi noćenja sa doručkom
 • Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu putovanja nije uračunato:

 • Boravišna taksa – plaća se direktno na rececpciji hotela
 • Transfer Podgorica-Tirana, Tirana-Podgorica
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja.

SMJEŠTAJ

Hotel  „Asur“ 3*

(Link hotela: http://www.hotelasur.com)

Hotel  „Albatros“ 3*

(Link hotela: http://www.hotelalbatros.com)

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
 • Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE

 • Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
 • U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
 • Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
 • Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
 • Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
 • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.

Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL

tel. 067 062 888

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu