ISTANBUL AVIONOM – NOVA GODINA

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Cijena: 379€

DOČEK NOVE GODINE 2020 – ISTANBUL AVIONOM!
CIJENA ARANŽMANA: 379,00 EUR / / ZA PRIJAVE DO 20.NOVEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

TERMIN PUTOVANJA: 4 dana / 30.12.2019 – 02.01.2020.

AVIO PREVOZ SA TAKSAMA I PRTLJAGOM, TRANSFERI, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

 

Istanbul Nova godina 2020uz avionski prevoz je idealan način da obiđete prijestonicu istorije i mjesto gdje se sudaraju istok i zapad. Istanbul se simbolično prostire na dva kontinenta, a razdvaja ga samo moreuz Bosfor.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

 1. DAN / PONEDELJAK – 30.12.2019. / PODGORICA – TIRANA – ISTANBUL

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 03:15h. Polazak u 03:30h. Transfer do aerodroma u Tirani. Dolazak na aerodrom dva sata pred let i prijava na let. Polazak za Istanbul u 08:40h. Slijetanje na aerodrom u Istanbulu u 12:15h. Nakon toga slijedi transfer sa aerodoma i panoramsko razgledanje grada autobusom: Valensov viadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme.

 1. DAN / UTORAK – 31.12.2019. / ISTANBUL / PLAVA DŽAMIJA – TOPKAPI PALATA

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet: PLAVA DŽAMIJA (džamija Sultana Ahmeda) i TOPKAPI PALATA (palata Turskih sultana od XV do XIX vijeka odakle su upravljali carstvom, dom Sulejmana Veličanstvenog). Nakon izleta slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak na svečanu novogodišnju večeru koja će biti organizovana u nekom od poznatih nacionalnih restorana. SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.

 1. DAN / SRIJEDA – 01.01.2020. / ISTANBUL / KRSTARENJE BOSFOROM – VASELJENSKA PATRIJARŠIJA

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativno KRSTARENJE BOSFOROM i obilazak VASELJENSKE PATRIJARŠIJE (sjedište Vaseljenske patrijarsije i Vaseljenskog patrijaha od 1600.godine, nalazi se u crkvi Sv.Djordja, gdje se čuvaju brojne relikvije). Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i šoping. Uveče po želji grupe mogućnost fakultativnog odlaska u restoran na večeru sa folklornim programom i trbušnim plesom. Noćenje.

 1. DAN /ČETVRTAK – 02.01.2020. / AJA SOFIJA – DOLMABAHČE – ISTANBUL – TIRANA – PODGORICA

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili fakultativni izlet AJA SOFIJA (sada pretvorena u muzej, nastala u 6 vijeku kao crkva. Ovo velelepno zdanje vjekovima je važilo za najveću crkvu na svijetu. Sa dolaskom Turaka, u XV vijeku postaje džamija) i obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – DOLMABAHČE. Za šoping preporučujemo Kapali čaršiju gdje imate preko 4000 radnji ili neki od tržnih centara kao što su Forum Marmara, Akmerkez, Kanyon i Dževahir, koji su trenutno najatraktivniji šoping centri u Evropi. Transfer na aerodrom oko 16:00h. Polijetanje iz Istanbula u 19:50h i dolazak u Tiranu u 19:45h. Transfer do Podgorice. Kraj programa!

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Tirana – Istanbul – Tirana (prevoznik Turkish airlines)
 • Transferi autobusom po programu
 • Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Istanbulu
 • Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu
 • Organizacioni troškovi putovanja
 • Čekirani prtljag do 20kg i ručni prtljag do 8kg
 • Aerodromske takse.

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja (obezbjeđuje agencija – 10,00 €)
 • Fakultativni izleti i posjete, ulaznice za gradski prevoz

NAČIN PLAĆANJA:

– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 5 mjeseci od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanj
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu