ISTANBUL AUTOBUSOM / DRŽAVNI PRAZNIK 13. JUL

  • Destinacija:
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 10/07/2019
  • Dolazak: 15/07/2019
  • Cijena: 169€

ISTANBUL AUTOBUSOM / DRŽAVNI PRAZNIK 13. JUL
6 DANA  – 169,00 € / PROMO CIJENA DO 15. JUNA
TERMIN PUTOVANJA: 10.07 – 15.07.2019.
(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

Istanbul je smješten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prijestonica tri velika carstva – Rimskog (330-395), Vizantijskog (395-1453) i Otomanskog (1453-1923). Vječni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam nevjerovatnu priliku da upoznate nevjerovatna dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i otomanske. Ne propustite da posjetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolme Bakče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva. Ovaj veliki grad ima površinu od 5.700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN / SRIJEDA – 10.07.2019. / PODGORICA – ISTANBUL
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u Podgorici u jutarnjim satima. Dnevno-noćna vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor.
2. DAN / ČETVRTAK – 11.07.2019. / ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u podnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Posle kraćeg odmora info sastanak u holu hotela radi dogovora oko daljeg realizovanja programa. Panoramsko razgledanje grada (Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolmabahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana), prelazak na azijsku stranu, odlazak do vidikovca Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled na novi evropski dio Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje. NAPOMENA: U zavisnosti od gužve na graničnim prelazima i dužine puta, panoramsko razgledanje grada može biti urađeno odmah.
3. DAN / PETAK – 12.07.2019. / ISTANBUL
Doručak. Odlazak na fakultativni izlet, poznat pod imenom ‘Put kroz vrijeme’. Obilazak obuhvata: Sultan Ahmet trg, Plava dzamija, Aja Sofija, Hipodrom(Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
4. DAN / SUBOTA – 13.07.2019. / ISTANBUL
Doručak. Slobodno prijepodne za odmor ili šetnju starim centrom Istanbula. U popodnevnim satima fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske Patrijarsije. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Fakultativni odlazak na Tursko veče u nacionalnom restoranu (program sa trbušnim plesom, turskim folklorom i pevačima). Noćenje.
5. DAN / NEDELJA – 14.07.2019. / ISTANBUL – PODGORICA
Doručak. Napustanje soba. Fakultativni obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – Dolma Bahče. Nakon obilaska posjeta nekom od tržnih centara  u Istanbulu. Polazak za Crnu Goru u poslijepodnevnim časovima. Vožnja preko Grčke i Albanije sa kraćim pauzama za odmor.
6. DAN / PONEDELJAK – 15.07.2019. / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim satima. Kraj putovanja!

U CIJENU JE URAČUNATO:
⦁ Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom)
⦁ 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* na Laleliju;
⦁ Razgledanje prema programu;
⦁ Troškove organizacije putovanja;
⦁ Usluge pratioca / vodiča u toku putovanja;

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
⦁ Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija)
⦁ Fakultativni izleti i posjete, ulaznice za gradski prevoz
Prijava za izlete vrši se prilikom rezervacije, a uplate na licu mjesta. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanu cijenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

NAPOMENA:
⦁ Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
⦁ Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:
⦁ Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
⦁ Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
⦁ Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
⦁ Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
⦁ Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
⦁ Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
⦁ U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
⦁ Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
⦁ Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
⦁ Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.
⦁ Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
⦁ Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
⦁ U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu