ISTANBUL AUTOBUSOM – 169€

  • Destinacija:
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 30/10/2018
  • Dolazak: 11/11/2018
  • Cijena: 169€

ISTANBUL  AUTOBUSOM / JESEN 2018

6 DANA  – 169,00 €

30.10 – 04.11.2018 – 169,00 €  /  PROMO CIJENA DO 15. SEPTEMBRA

(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)  

Istanbul je smješten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prijestonica tri velika carstva – Rimskog (330-395), Vizantijskog (395-1453) i Otomanskog (1453-1923). Vječni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam nevjerovatnu priliku da upoznate dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i otomanske. Ne propustite da posjetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolmabahče, hipodrom, Cistjernu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva. Ovaj veliki grad ima površinu od 5.700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / UTORAK – 30.10.2018. / PODGORICA – ISTANBUL

Sastanak grupe na parkingu ispred hotela “City” u jutarnjim satima. Polazak za Istanbul. Dnevno-noćna vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor.

2. DAN / SRIJEDA – 31.10.2018. / ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Posle kraćeg odmora info sastanak u holu hotela radi dogovora oko daljeg realizovanja programa. Panoramsko razgledanje grada (Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolmabahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana), prelazak na azijsku stranu, odlazak do vidikovca Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled na novi evropski dio Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje. NAPOMENA: U zavisnosti od gužve na graničnim prelazima i dužine puta, panoramsko razgledanje grada može biti urađeno odmah.

3. DAN / ČETVRTAK – 01.11.2018. / ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet, poznat pod imenom ‘Put kroz vrijeme’. Obilazak obuhvata: Sultan Ahmet trg, Plava džamija, Aja Sofija, Hipodrom (Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Priprema za jednu „ludu” noć fakultativnim odlaskom na Tursko veče u nacionalnom restoranu (program sa trbušnim plesom, turskim folklorom i pjevačima). Noćenje.

4. DAN / PETAK – 02.11.2018. / ISTANBUL

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor ili fakultativni obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – Dolmabahče. U poslijepodnevnim satima fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske Patrijaršije. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / SUBOTA – 03.11.2018. / ISTANBUL – PODGORICA

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Crnu Goru u poslijepodnevnim časovima. Vožnja preko Grčke i Albanije sa kračim pauzama za odmor.

6. DAN / NEDELJA – 04.11.2018. / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja!

U CIJENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);

– 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Istanbulu;

– Razgledanje prema programu;

– Troškove organizacije putovanja;

– Usluge pratioca / vodiča u toku putovanja;

U CIJENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

– Fakultativni izleti i posjete, ulaznice za gradski prevoz,

– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (može obezbijediti agencija).


FAKULTATIVNI IZLETI:

– Posjeta Vaseljenskoj patrijaršiji + krstarenje Bosforom. Cijena: 20,00 EUR (transfer i vodič, ulaznice, brod);

– Posjeta palati Dolmabahce – 25,00 EUR

– Hipodrom + Plava džamija + Topkapi palata + Aja Sofija. Cijena: 45,00 EUR (transfer, ulaznica i vodič);

– Tursko veče. Cijena: 35,00 EUR (večera u nacionalnom restoranu sa programom);

Prijava za izlete vrši se prilikom rezervacije, a uplate na licu mjesta. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanu cijenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

Mogućnost plaćanja na rate:

– Prva rata u iznosu od 60,00 € plaća se prilikom prijave i rezervacije aranžmana, ostale na mjesečnom nivou, a zadnja rata 10 dana prije početka putovanja.

– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu