ISTANBUL – 179 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Cijena: 179€

 

ISTANBUL – NOVA GODINA 2020.
CIJENA ARANŽMANA: 179€ / ZA PRIJAVE DO 5.DECEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

TERMIN PUTOVANJA: 6 dana / 29.12.2019 – 03.01.2020.

PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

Istanbul autobusom za Novu godinu 2020. – pruža mogućnost za otkrivanje istorijske prestonice! Istanbul smješten na Bosforskom moreuzu i nekadašnja je prestonica tri velika carstva – Rimskog (330-395), Vizantijskog (395-1453) i Otomanskog (1453-1923). Vječni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam nevjerovatnu priliku da upoznate nevjerovatna dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i otomanske. Ne propustite da posjetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolme Bakče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Ovaj veliki grad ima površinu od 5700 km², a nastanjuje ga nešto više od 10 miliona stanovnika.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / NEDELJA – 29.12.2019. / PODGORICA – ISTANBUL

Sastanak grupe kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 08:00h. Polazak za Istanbul u 08:15h. Dnevno-noćna vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor.

2. DAN / PONEDELJAK – 30.12.2019. / ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Posle kraćeg odmora info sastanak u holu hotela radi dogovora oko daljeg realizovanja programa. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem (Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana), prelazak na azijsku stranu, odlazak do vidikovca Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled na novi evropski dio Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje. NAPOMENA: U zavisnosti od gužve na graničnim prelazima i dužine puta, panoramsko razgledanje grada može biti urađeno odmah. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN / UTORAK – 31.12.2019. / ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet, poznat pod imenom ‘Put kroz vrijeme’. Obilazak obuhvata: Sultan Ahmet trg, Plava dzamija, Hipodrom (Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Naveče fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Srećna Nova Godina!!! Noćenje.

4. DAN / SRIJEDA – 01.01.2020. / ISTANBUL

Doručak. Slobodno prijepodne za odmor ili šetnju starim centrom Istanbula. U popodnevnim satima fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske Patrijaršije. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Priprema za još jednu „ludu” noć fakultativnim odlaskom na Tursko veče u nacionalnom restoranu (program sa trbušnim plesom, turskim folklorom i pevačima). Noćenje.

5. DAN / ČETVRTAK – 02.01.2020. / ISTANBUL -PODGORICA

Doručak. Napuštanje soba. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili fakultativni izlet AJA SOFIJA (sada pretvorena u muzej, nastala u 6 vijeku kao crkva. Ovo velelepno zdanje vjekovima je važilo za najveću crkvu na svijetu. Sa dolaskom Turaka, u XV vijeku postaje džamija) i obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – DOLMABAHČE. Nakon obilaska polazak za Crnu Goru u poslijepodnevnim časovima. Vožnja preko Grčke i Albanije sa kraćim pauzama za odmor.

6. DAN / PETAK – 03.01.2020. / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim satima.

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;

 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Istanbulu;

 • Razgledanje prema programu;

 • Usluga vodiča za obilaske po programu;

 • Organizacioni i ostali troškovi.

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • Fakultativni izleti i posjete,
 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);
 • Doček Nove godine 2020.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.

VAŽNA NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 6 mjeseci od završetka putovanja;

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanu cijenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Agencija vrši rezervaciju u klubovima i restoranima u toku novogodišnje noći, ali ne vrši raspored.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu Tursku, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje sest mjeseci nakon datuma napuštanja teritorije državeTurske! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu