Grupni aranzman-NAPULJ – KAPRI – SORENTO-9.03.avionom

 • Destinacija:
 • Trajanje: 3 dana
 • Polazak: 09/03/2018
 • Dolazak: 11/03/2018
 • Cijena: 299€

SIGURAN POLAZAK
NAPULJ – KAPRI – SORENTO

3  dana (2noćenja) – avionom Montenegroairlines

09.03.2018 – 11.03.2018.

Cijena: 299 eura

 

 Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a.
Sorento je jedno od najpoznatijih ljetovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru.
Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije…

Program putovanja:

1.dan TIVAT – NAPULJ
Let iz Tivta za Napulj u jutarnjim časovima. Po slijetanju na aerodrom u Napulju i završetku graničnih formalnosti predviđen je obilazak grada: Kraljevska palata, Piazza dell’ Plebiscito, Kastel Nuovo… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan KAPRI
Doručak. Preporučujemo fakulativni izlet: vožnja brodom do ostrva Kapri, popularnog odredišta međunarodnog «jet seta», poznatog po bujnoj mediteranskoj vegetaciji i očaravajućem krajoliku. Po dolasku u luku Grande Marina, mogu se uočiti ruševine Palazzo a Mar te nepregledni «Bagni di Tiberio». Vožnja žičarom na Belvedere Migliera, prekrasan vidikovac/liticu s koje se pruža predivan pogled. Nastavak razgleda mjesta Kapri smještenog 142 metra iznad mora; Piazzetta okružena srednjovjekovnim kućama i ostale znamenitosti ostrva: Certosa di San Giacomo, Giardini di Augusto, Via Krupp…Slobodno vrijeme za ručak u jednoj od tipičnih taverni. Poslijepodne povratak brodom u Napulj.Noćenje.

3.dan POMPEJI – SORENTO – PODGORICA
Doručak. Polazak na fakultativni izlet Popmeji – Sorento: vožnja do arheološkog nalazišta Pompeji, najpoznatijeg i najbolje očuvanog iz doba antičkog Rima. Grad je potpuno uništen snažnom erupcijom Vezuva 79. godine, te je ostao “konzerviran” pod debelim slojevima pepela (4-5 m) i slučajno otkriven vjekovima kasnije. Razgled u pratnji lokalnog vodiča; šetnja trgovima i ulicama, pored ostataka velelepnih vila, termi i foruma jednog od najznačajnijih gradova Rimskog carstva. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira . Nastavak putovanja do Sorenta i obilazak: pješačka ulica Korso Italia, romantični trg Taso, trg Lauro, katedrala iz XIV vijeka, obilje prodavnica i butika čuvenih svjetskih brendova…Izuzetno veliki broj restorana poznate nacionalne kuhinje. Prelijepe ulice koje odišu specifičnom italijanskom arhitekturom.Povratak u Napulj i transfer do aerodroma. Let za Podgoricu u  večernjim satima. Kraj putovanja!!!!!

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  09.03.2018 –

11.03.2018.

B&B NAPOLI  3***ili sličan Noćenje sa doručkom 299 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 50 €

*Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama. Trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali se ne preporučuju jer uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Tivat – Napulj – Tivat, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom,  smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije Montenegroairlines.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (3,12  €), osiguranje od otkaza putovanja,fakultativni izleti i ulaznice

 Hotel B&B Napoli

Hotel i pansion sa uslugom doručka Napoli smješten je u istorijskoj zgradi iz 19. vijeka. Nalazi se na Trgu Garibaldi, na nekoliko koraka od Glavne željezničke stanice u Napulju i stanice vozova Čirkumvezijana. U ponudi je terasa sa panoramskim pogledom. Gostima su na raspolaganju moderne smještajne jedinice i besplatan brzi bežični internet.

Sobe uključuju klima-uređaj, TV sa Sky kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

NAPOMENE:

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Montenegroairlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja..
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu