EVIA – ULTRA FIRST MINUTE CIJENA od 179,00 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 10 dana
 • Polazak: 20/07/2018
 • Dolazak: 29/07/2018
 • Cijena: 179€

EVIA – NAJVEĆE OSTRVO U EGEJSKOM MORU

ULTRA FIRST MINUTE CIJENA od 179 EUR

10-dnevni paket aranžman (autobus + hotel + trajekt + vodič)

 

TERMIN I – 20.07 – 29.07. – Od 179 EUR

TERMIN II – 27.07 – 05.08. – Od 179 EUR

 

Vodimo vas na najveće ostrvo u Egejskom moru koje je  dugo odolijevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, pješčano šljunkovite plaže očaraće vas svojom ljepotom !

MOGUĆNOST ODLASKA NA FENOMENALNE IZLETE: ATINA sa posjetom Akropolju, mondensko ostrvo SKIJATOS i plaža KUKUNARIES, Vulkanska ostrva – grčki Sejšeli, prelijepe plaže Evije….

Srodna slika

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromijenjenim prirodnim okruženjem. Prelijepo mjesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito pjeskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelijepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prijestonice. Sjeverna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne ljepote gdje su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Edipsos, Pefki i Limini.

Edipsos je jedno od najstarijih ljetovališta u cijeloj Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela, a mjesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U gradu se nalazi oko 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane sa  spa centrima. Danas je Edipsos moderno ljetovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor kao i noćni provod i zabavu.  Posjeduje tri plaže , (od kojih je jedna sa prirodnim izvorištem tople termalne ljekovite vode) beach barovima, tavernama i ostalim turističkim sadržajima. Edipsos se nalazi na svega 20-ak km od mjesta Agiokampos gdje pristaje trajekt.

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN PODGORICA 20.07.2018. ili 27.07.2018. (petak)

Sastanak grupe na velikom parkingu iza Tehničkih fakulteta – pored restorana “Desetka” u 18:00h. Pakovanje, upoznavanje sa vodičem i polazak u 18:30h. Vožnja preko Albanije i Grčke sa usputnim pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

II DAN – VIII DAN EVIJA (Edipsos) 21.07. – 27.07. ili 28.07. – 03.08.2018. (subota – petak)

Dolazak u luku Glifa u prijepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mjesto Edipsos – Lutra, smještanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 7 noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti:

…  fakultativni obilazak Skiatosa i plaže Kukunaries…

Srodna slika  Rezultat slika za SKIATHOS

obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela)

Srodna slika

mogućnost obilaska Atine sa posjetom Akropolju….

Rezultat slika za acropolis athens

Doživljaj možete upotpuniti cjelodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Pefki i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Halkide…

XI DAN EVIJA – PODGORICA 28. JUL ili 04. AVGUST (subota)

Pakovanje i napuštanje smještaja. Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima slijedi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife… Nastavak putovanja kroz Grčku i Albaniju ka Crnoj Gori…

XII DAN PODGORICA 29. JUL ili 05. AVGUST (nedjelja)

Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

CIJENA PROGRAMA UKLJUČUJE:

–         Prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama

–         Uslugu 7 noćenja u izabranom smještaju u Edipsosu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama

–         Kartu za trajekt na relaciji Glifa – Agiokampos – Glifa

–         Usluge pratioca/vodiča na raspolaganju tokom cijelog trajanja putovanja

–         Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

–         Putno zdravstveno osiguranje (možete ga kupiti u agenciji, cijena 10 EUR)

–         Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji),

–         Fakultativne izlete

–         Mogućnost doplate za doručak u hotelu 3,00 EUR po osobi po danu ili za polupansion (doručak i večera) 6,00 EUR po osobi po danu.

SMJEŠTAJ:

Hotel Star 2* – nalazi se u Edipsosu, na samo 150 metara od mineralne plaže. Svaka soba posjeduje terasu, sopstveno kupatilo, televizor, frižider i klimu. U neposrednoj blizini hotela se nalaze marketi, restorani, taverne, suvenirnice. Od kluba Kazino udaljen je 250 metara.

 

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 7 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put
 • Najkasnije 48h od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 40 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak u ratama do 7 dana pred polazak na put
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Prilikom prijave je agenciji dostaviti kopiju pasoša. Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje. Putnici koji nisu državljani Crne Gore su dužni da se sami raspitaju o viznom režimu države u koju se putuje
 • Raspored sjedenja u autobusu određuje agencija – organizator putovanja
 • U smještajne objekte se ulazi (check in) od 14:00h, dok se isti napuštaju (check out) do 10:00h poslednjeg dana.

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

[/three_fourths]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu