EVIA LJETO 2019 / GRČKA – EGEJSKO MORE 229€

  • Destinacija:
  • Trajanje: 10 dana
  • Polazak: 02/08/2019
  • Dolazak: 10/08/2019
  • Cijena: 229€

EVIA – NAJVEĆE OSTRVO EGEJA – HIT LJETOVANJE!

ČETVRTU GODINU ZA REDOM VODIMO VAS NA OVO PRELIJEPO OSTRVO!

HALKIDA – ATINA – GLIFADA – “GRČKI SEJŠELI” 

(PREVOZ, SMJEŠTAJ SA DORUČKOM U HOTELU „PALIRIA“ 3* U CENTRU HALKIDE, VODIČ )

TERMIN PUTOVANJA: 02.08 – 10.08.2019.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: 229,00 € / ZA PRIJAVE DO 15.05.2019.

1. DAN / PETAK 02.08.2019 / PODGORICA – EVIA

Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / SUBOTA 03.08.2019 / EVIA

Dolazak u Halkidu u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. (očekivani ulazak u hotel je oko 14:00 h). Nakon odmora odlazak na plažu. U večernjim časovima odlazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka – Halkidom. Noćenje.

3. DAN / NEDELJA 04.08.2019 / PLAŽA MESOCHORIA LIMNIONA /

Doručak. Slobodan dan ili odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach. Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 60 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK 05.08.2019 / EDIPSOS – PLAŽA AGIOS NIKOLAOS /
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Edipsosa, banje sa termomineralnim izvorima. Putovanje preko živopisnih planinskih predjela. Obilazak Edipsosa u pratnji vodiča. Posjeta termonineralnim izvorima.  Odlazak na jednu od najljepših plaža na Eviji, Agios Nikolaos.  Slobodno vrijeme za kupanje na plaži i ručak. Povratak u Halkidu. Noćenje.
5.DAN / UTORAK 06.08.2019 / ATINA & AKROPOLJ /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke. Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma… Odlazak do Akropolja (ulaznica nije uključena, individualni obilazak). Nakon upoznavanja sa glavnim gradom Grčke, polazak na omiljenu plažu atinjana u mjestu Glifada 20 km udaljenu od Atine. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje.

6. DAN / SRIJEDA 07.08.2019 / PLAŽA ALIKES /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak  na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes. Uživanje u predivnoj tirkizno-plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima.  Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DAN / ČETVRTAK 08.08.2019 / “GRČKI SEJŠELI” – GRČKO VEČE /

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom “Grčki Sejšeli” – arhipelaga Lihadonisia. Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grčke – Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji. U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Priprema za fakultativni odlazak na Grčko veče. Odlazak na Grčko veče. Uživanje u predstavi folklora ovog mediteranskog naroda. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN / PETAK 09.08.2019 / HALKIDA – PODGORICA /

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora.

10. DAN / SUBOTA 10.08.2019 / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu ispred hotela “City” Kraj programa

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

• Prevoz autobusima visoke turističke klase

• 6 noćenja sa doručkom u hotelu Paliria 3* (u  centru grada Halkida)

• Usluge vodiča grupe tokom cijelog boravka

• Organizacioni troškovi

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

• Međunarodno putno osiguranje (može obezbijediti agencija)

• Fakultativnih izleti i ulaznice

• Loklana taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

 067 062 888 i  067 860 380
 [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu