EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI ZA U JANUARU

  • Destinacija:
  • Trajanje: 7 dana
  • Cijena: 830€

EGZOTIČNI  DUBAI & ABU DABI ZA U JANUARU
GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE
TOPLA ZIMA U DUBAIU
09.01-15.01.2020.
CIJENA: 830€ ( SA UKLJUCENIM AERODROMSKIM TAKSAMA)
HOTEL SA  4*   – GRAND EXCELSIOR AL BARSHA
(lokalni vodic, obilasci po programu, 6 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4*, transferi, aerodromske takse)    

              

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

 Program putovanja:
1 DAN.(09.01.2020) Cetvrtak- PODGORICA-ISTANBUL-DUBAI/Sastanak grupe  na aerodromu Golubovciu u 7h. Let za Istanbu je u 09h. Slijecanje u Istanbul je u 12:45h Nastavak putovanja za Dubai. Let za Dubai je u 19:35h Slijetanje u Dubai u 01:05. Transfer do hotela. Smjestaj u hotel. Nocenje.

2.DAN. (10.01.2020) Petak – Dubai/Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica u podnevnim casovima tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.

3.DAN.(11.01.2020) Subota DUBAI – ABU DABI/Doručak .Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodica. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme.Povratak za Dubai. .  Možete posmatrati kontraste stare I nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Nocenje.

4.DAN. (12.01.2020) Nedelja DUBAI/Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.

5.DAN.(13.01.2020) Ponedeljak DUBAI -JEEP SAFARI/Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ).U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi  vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje

 6.DAN.(14.01.2020) Utorak DUBAI – DZIP SAFARI/Dorucak. Slobodan dan .Vrijeme  za individualne aktivnosti i šoping  – u nekom od šoping molova  gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti  skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plaznih klubova koji se nalaze na plazi u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Nocenje.

7.DAN (15.01.2020) Srijeda DUBAI – DUBAI-ISTANBUL-PODGORICA/
Dorucak . Napustanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul je u 08:35.   Slijetanje na aerodrom u Istanbulu je u 12:50. Let iz Istanbula za Podgoricu je u 19:40. Dolazak u Podgoricu je u 19:40h. Kraj programa. . Kraj programa.

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
-Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai-Istanbul – Podgorica sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi
– Transfer od aerodroma  do hotela u Dubaiju I obrnuto
– 6 noćenja  sa  doručkom u hotelu sa   4*  na Tecomu
-poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku
-pratilac grupe iz agencije
-lokalni vodic na nasem jeziku
-aerodromske takse

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
-medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 20€
-fakultativni izleti I ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;
-obroci na letu

Napomene:
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela
– Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit
– Jednokrevetne sobe se rade na upit

Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 300€, a zadnju ratu 20 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu