EGZOTICNI DUBAI & ABU DABI – ZA 1.MAJ GRUPNI ARANZMAN SA POLASKOM IZ TIVTA 30.04.-07.05.2018

  • Destinacija:
  • Trajanje: 8 dana
  • Polazak: 30/04/2018
  • Dolazak: 07/05/2018
  • Cijena: 499€

EGZOTICNI  DUBAI & ABU DABI – ZA 1.MAJ
GRUPNI ARANZMAN SA POLASKOM IZ TIVTA
30.04.-07.05.2018
CIJENA: 
HOTEL SA  4*  – 599 eura
HOTEL SA 3* –   499 eura – CITY MAX AL BARSHA
(lokalni vodic, obilasci po programu, 7 nocenja sa doruckom u hotelu sa 3 ili 4*, transferi)  

Program putovanja:
1 DAN.(30.04.2018) Ponedeljak- TIVAT-DUBAI
Sastanak grupe  na aerodromu u Tivtu kod saltera  za informacije u 15:45 . Polijetanje za Dubai u  17:45  . Dolazak na aerodrom u Dubaiju  je u 01:15. Tansfer do hotela. Smjestaj u hotel. Nocenje.

2.DAN. (01.05.2018) Utorak – Dubai
Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.
Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.

 3.DAN.(02.05.2018) Srijeda DUBAI 
Dorucak. Slobodan dan .Vrijeme  za individualne aktivnosti i šoping  – u nekom od šoping molova  gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti  skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plaznih klubova koji se nalaze na plazi u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Nocenje.

4.DAN. (03.05.2018) Cetvrtak DUBAI
Doručak .Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.

.5.DAN.(04.05.2018) Petak DUBAI – ABU DABI
Doručak .Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodica. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme.Povratak za Dubai. .  Možete posmatrati kontraste stare I nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Nocenje.

6.DAN.(05.05.2018) Subota DUBAI – DZIP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ).U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi  vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje

7.DAN (06.05.2018) Nedelja DUBAI
Dorucak.  Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet na krstarenje jahtom. Krstarenje pocinje u Dubai marini, nastavljamo oko poluostrva Jumeirah the palm, do hotela Burj el Arab. Krstaricemo pored hotela Atlantis the palm, proci cemo pored brojnih lukszunih hotela i vila prebogatih arapskih seika koji se nalaze na samoj palmi. Imacemo priliku da posmatramo i cuveni hotel Burj el Arab sa vode sto predstavlja podpuno drugaciji dozivljaj u odnosu kada ga posmatramo sa kopna. Krstarenje zavrsavamo u Dubai marini. Na jahti je obezbijedjeno osvjezenje. Slobodno vrijeme. Nocenje.

8.DAN (07.05.2018) Petak DUBAI-PODGORICA
Dorucak. Napustanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Tivat je u 12:50h.   Slijetanje na aerodrom u Tivtu  je u 16:45. Kraj programa.

 U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
-Avio prevoz Tivat-Dubai-Tivat  kompanijom “Fly Dubai” sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi
– Transfer od aerodroma  do hotela u Dubaiju I obrnuto
-7 noćenja  sa  doručkom u hotelu sa 3 ili  4*
-poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku
-pratilac grupe iz agencije

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
-Aerodromske takse  – 115 €
-troskovi pribavljanja vize (obezbjedjuje agencija) – 75 eura ( u slucaju ukidanja viza za gradjane Crne Gore do 10.04.2018 godine cijena aranzmana ce biti umanjena za 75 eura koliko iznose troskovi vize
-medjunarodno putno I zdravstveno osiguranje
-fakultativni izleti I ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;
-obroci na letu

Napomene:
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela
– Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit
– Jednokrevetne sobe se rade na upit

Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 300 eura, drugu ratu do 20. Marta, a zadnju ratu 20 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu