DVORCI BAVARSKE & MINHEN & SALZBURG, 1 MAJ-avionom

  • Destinacija:
  • Trajanje: 4 dana
  • Polazak: 27/04/2017
  • Dolazak: 30/04/2017
  • Cijena: 335€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


DVORCI   BAVARSKE  &  MINHEN  &  SALZBURG 

4 DANA – AVIO 

 CIJENA 335,00 €     

27.04 – 30.04.2017.

(AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTELSKI SMJEŠTAJ + TRANSFERI + VODIČ) 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PODGORICA – MINHEN /
Okupljanje grupe na aerodromu u Podgorici dva sata prije leta. Let za Minhen je u 11:55 h. Sletanje u Minhen je u 13:45 h. Po preuzimanju prtljaga i graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada sa kraćim obilascima: dvorac Nymphenburg (kraljevska palata, ljetnja rezidencija dinastije Vitelsbah), Muzeja kočija, Muzeja porcelana i parka; palata Maksimilianum; Nacionalna opera i pozorište; galerija nove i stare Pinakoteke; centar grada sa trgom Device Marije Marienplatz; trg i istoimena pijaca Viktualienmarkt; Frauenkirhe – Ženska crkva, zaštitni znak Minhena sa svoja dva zvonika visine 99 m; Engleski park, jedan od najvećih svoje vrstu na cijelom svijetu (5 x 1 km); Bavarski Parlament. Smještaj u hotel. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

2. DAN / MINHEN – DVORCI BAVARSKE /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet sa obilaskom dva dvorca, Linderhof (Schloss Linderhof) i Nojšvanštajn (Schloss Neuschwanstein). Za Linderhof, dragulj rokoko stila, kažu da je najreprezentativniji dvorac Bavarske. Prvobitno je sagrađen kao palata koja je služila za lov. Medjutim, Ludvig Drugi, iskazujući svu svoju ekstravaganciju, potpuno ga preuređuje u rokoko stil i gotovo svaku odaju oblaže zlatom. Pošto je mladi kralj obožavao Luja 14. i bio očaran njegovim dvorcem, naredio je da se sagradi isti takav, počevši od soba, odaja, kuhinje, pa do beskrajnog vrta. Zato Linderhof često nazivaju i “malim Versajem”. Spektakularni Nojšvanštajn je izgrađen na 92 m visokom brdu i otvoren je za javnost 1886. godine, poslije misteriozne smrti Ludviga Drugog. Zamak je otelotvorenje romantizma iz 19. vijeka sa mješavinom srednjevekovnih detalja (uske spiralne stepenice, mnoštvo kula i tornjeva…), izgrađen u prelijepom krajoliku Bavarskih Alpa. Razgledanje unutrašnjeg dijela dvorca. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak u Minhen. Uveče kolektivni odlazak do neke od čuvenih minhenskih pivnica.Noćenje.

3. DAN / MINHEN – SALZBURG /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet za Salzburg – grad Volfganga Amadeusa Mocarta. Po dolasku slijedi panoramsko razgledanje Salzburga autobusom uz šetnju: zamak na brdu iznad baroknog dijela grada Festung Hohensalzburg, barokni centar grada pod zaštitom UNESCO‐a – cijeli je pretvoren u pješačku zonu sa muzejima, otvorenim tržnicama, restoranima, prodavnicama; Neue Residenz – rezidencijalna Palata sa čuvenim zvonikom Glockenspiel i 35 zvona; Mocartova kuća, obilazak katedrale Salzburger Dom na trgu Residenzplatz gdje se završava razgledanje. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / MINHEN – PODGORICA /

Doručak. Rani jutarnji polazak do aerodroma Memingem. Let za Podgoricu u 09:45 h. Sletanje na aerodrom u 11:25 h. Kraj putovanja.

U cijenu je uračunato:

– Avionski prevoz na relacijiu Podgorica – Minhen – Podgorica

– Transferi autobusom na relaciji prema program putovanja

– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Minhenu

– Usluge vodiča za razglede prema programu

– Ručni prtljag do 8 kg ( ruksak )

– Organizacioni troškovi putovanja

U cijenu aranžmana nije uračunato :

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5,00 € )

– Fakultativni izleti i ulaznice

– Čekirani prtljag

 

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 20%)

* Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata NLB, CKB I ATLAS banke

 NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela

– Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit

– Jednokrevetne sobe se rade na upit

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel. 067 860 380

067 407 230

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu