DUBAI

 • Destinacija:
 • Trajanje: 8 dana
 • Cijena: 730€

 

DUBAI

8  dana (7 noćenja) – avionom

26.09.2019. – 03.10.2019. 

Dubai je jedan od sedam emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. U Dubaiju  živi oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona. Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad. Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim pješčanim predjelima.…….

 

 

Program putovanja:

 1. dan PODGORICA–DUBROVNIK – DUBAI Sastanak grupe kod Ina pume –Delta City u 08:00 h. Transfer do aerodroma Ćilipi. Polijetanje za Dubai u 13:55 h. Dolazak u Dubai u 21:25 h. Nakon završetka graničnih formalnosti predviđen je transfer do hotela.Smještaj u hotel.Noćenje.
 2. dan DUBAI Doručak . Obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Džumeira džamija, koja je jedan od simbola Dubaija. Nastavak razgleda grada vožnjom pored zaliva Dubai, odlazak do Džumeira plaže sa panoramskim razgledom najvećih znamenitosti grada: hotel Burj Al Arab, Ostrvo Palma sa jednim od najluksuznijih hotela „Atlantis The Palm“ i velikim delfinarijumom, šoping centri, … . Noćenje..
 3. dan DUBAI Doručak. Nakon doručka predvidjen je fakultativni obilazak najvisočije zgrade na svijetu – Burj Kalifa(828m). Nakon toga predvidjena je posjeta najmodernijem šoping molu na svijetu – Dubai Mall. Noćenje
 4. dan DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – safari u pustinji uz atraktivnu vožnju džipovima po pješčanim dinama, jahanje kamila i potpun ugodjaj uz folklorno veče. Po završetku izleta, povratak u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.
 5. dan ABU DABI Doručak. Fakultativni izlet u Abu Dabi. Tom prilikom vidjećete najveće znamenitosti prijestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata: Šeik Zajed džamiju, čuveni Emirates Hotel, šoping zonu u centru. Nakon toga postoji mogućnost fakultativne posjete jednom od najvećih zabavnih parkova na svijetu „Ferrari world“ gdje se nalazi najbrži rolerkoster na svijetu. Poslijepodnevni povratak u Dubai. Noćenje.
 6. dan DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do najpoznatijeg hotela na svijetu- Burdž El Arab, sa 7*, uz doručak ili ručak. Slobodno vrijeme u čuvenom Souk Medinatu gdje možete kupiti suvenire i uživati u prelijepom ambijentu koji podsjeća na Veneciju. Mogućnost večernjeg krstarenja brodom uz večeru – fakultativno. Noćenje.
 7. dan DUBAI Doručak slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.
 8. dan DUBAI – DUBROVNIK – PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma i let za Dubrovnik u 09:00  h. Slijetanje na dubrovački  aerodrom u 13 h.Transfer do Podgorice.Kraj programa.

 

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  26.09.-03.10.2019.  
Al Khoory Atrium  4*** ili sličan Noćenje sa doručkom 730 €  
Doplata za jednokrevetnu sobu 190 €  
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

U cijenu putovanja je uračunato: transfer autobusom Podgorica-Dubrovnik – Podgorica, prevoz avionom na relaciji Dubrovnik-Dubai – Dubrovnik, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije  Fly Dubai.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

 

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja.

Boravišna taksa koja se plaća direktno u hotelu i iznosi 4,80 € po osobi/danu.

 

 

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Fly Dubai-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u eurima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

 

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu