DUBAI – ABU DAHBI I ŠOPING FESTIVAL ***NOVA GODINA***

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 30/12/2017
 • Dolazak: 06/01/2018
 • Cijena: 719€

DUBAI ***NOVA GODINA***
DUBAI
 – ABU DAHBI I ŠOPING FESTIVAL – 719€

Grupni aranžman iz Podgorice

(lokalni vodic,obilazak Dubaia ,7 nocenja sa doruckom hoteli 3+*, 4*/odlicna lokacija /,transferi)  

            za rezervacije do 1.Decembra—-8 dana / 7 noci

1 DAN(  30.12.2017)Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Dubai / via Sarajevo  15:10 h stop za ukrcaj putnika iz Sarajeva. Let u 17:10 h  (FZ764). Slijetanje u Dubai u 20.45 h ( lokalno vrijeme ). Transfer do hotela, smještaj Noćenje.

2.DAN.(31.12) Doručak.Nakon doručka sastanak sa vodičem (na recepciji hotela) ,fakultativno panoramsko poludnevno razgledanje Dubaia / stari i novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg dijela u Dubai , obilazak Jumeirah džamije prekrasne islamske arhitekture , jedan od simbola Dubaia , Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, hotel Burj Al Arab pored kojeg se pravi pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Palm Island (predlozen za osmo svjetsko  čudo )sa jednim od najluksuznijih hotela „Atlantis The Palm“, šoping centri, Slobodno posle podne …..za pripremu    DOČEK NOVE GODINE 2018  (U HOTELU ILI NA NEKOM OD TRGOVA).Noćenje.

3.DAN.(01.01.) Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak grada, Šeik Zajed džamije( jedinstveno arhitektonsko čudo  i mauzolej ,u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. ,čuveni Emirates Palace Hotel, /po žlji putnika  moguće organizovati ručak u istom/Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu muziku…….Noćenje.

4.DAN.(02.01) Doručak .Slobodano vrijeme…….U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI vožnja Land Cruzerima sa profesionalnim vozačima  po zlatnim  dinama , uzivaćete u jahanju kamila i posebnom zalasku sunca    /uz arapska buffet  večera  I trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

5.DAN.(03.01) Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni Akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR (gdje mozete uzivati i skijati  /. Noćenje .

6.-8.DAN.Doručak .Slobodani dani / fakultativno /  cjelodnevni odlazak Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum  preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u čuvenom hotelu Atlantis the Palm. ; Wild  Wadi park.,- za obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade hotela, BURJ ARAB- hotel jedro,  Noćenje.

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Let za Podgoricu / via Sarajevo u 08.55h (let FZ763), stop za iskrcaj putnika . Dolazak u Podgoricu u 14:20 h .

NOVA GODINA 2018 HOTEL Ibis One Central    Class hotel apartmants            Auris First 4*

World tr. cent 3+*  Tekom NOVO OTVORENI HOTEL   Al Barsha

30.12—06.01

 

8d/ 7noci DBL ND  

  719€

 

 

799 €

1.dete 2-5 god-389€

1. dete 5-12 g. 489€

Uračunat  izlet za Burj Khalifu

 

 

899€

1.dete 2-5 god-389€

1. dete 5-12 g. 489€

 

 

 

 

*Ibis One hotel-Obavezna doplata za novogodišnju gala večeru 110€ po osobi.

-Djeca od 0-2 godine plaćaju 70€ i nemaju mjesto u avionu.

– U većini hotela u Dubaiu djeca  do 2-12 godina  na upit (cijena zavisi od hotela ) …..
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i 2 djece u jednoj sobi, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj i   jednokrevetna soba  na upit.

U CIJENU URAČUNAT:
– avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Sarajevo kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 7 kg ručnog i 20kg cargo prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer  aerodroma –hotel -aerodrom
– 7 noćenja sa doručkom u hotelu 3*,4*,5* ( po izboru )
– organizacija i usluge dočeka- licenciranog vodica na nasem jeziku po standardima UAE u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

-Aerodromske takse – 115 €

-Viza ( 75 €) / završava agencija / (Viza se ne naplaćuje ako usvoje potpisni protokol do 20 decembra)

– obrok i  piće tokom leta ( cijena od  6-8 € po obroku )
-Zdravstveno osiguranje , / 12€ u agenciji  /
-Boravišna taksa ( plaćanje u hotelu na licu mjesta; hotel 3- “ 2€  i 4*—3 € dnevno , 5* ….4€ dnvno  )
-Fakultativni izleti (plaćaju se na licu mjesta … lokalna agencija sa licenciranim vodičem na nasem jeziku)

Napomena:

Avio karte se štampaju po uplati avansa. U slučaju otkazivanja putovanja, iznos cijene avio karata je NEPOVRATAN.

Raspodjelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela .

Plaćanje : avans 40 % , ostatak 10 dana do polaska  ili na 6,9,12 rata preko Hipotekarne banke  .

 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Avio karte se štampaju po uplati avansa. U slučaju otkazivanja putovanja, iznos cene avio karata je NEPOVRATAN.
 • Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasos i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao I u boji skeniranu sliku dimenzija za pasoš poslati  na e-mail [email protected] Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog  pojedinačnog slučaja.
 • Hotel Auris First Central je promenio ime u First Central Hotel Appartment, a usluga, lokacija, izgled hotela I tipovi soba su ostali isti kao I pre promene imena. Hoteli u Dubaiju imaju kategorizaciju od 1* do 5*, dok Hotel Apartments imaju kategorizaciju STANDARD (odgovara kategorizaciji hotela 4*) i DELUXE (odgovara kategorizaciji hotela 5*), a First Central Hotel Appartment ima kategorizaciju STANDARD, a po nasoj proceni odgovara hotelu kategorije 4*Lux;
 • Deca od 0-2 godine plaćaju 70€ i nemaju mesto u avionu
 • Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje dece u jednu sobu, te se u tom slucaju vrši upit kod hotela
 • Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije Fly Dubai u trenutku rezervacije
 • Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela
 • Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom”
 • Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.
 • Predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu
 • U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje
 • Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se u katalogu koji je sastavni deo ovog programa, kao i na web sajtu wayout.rs
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika. Agencija “Wayout” D.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu