DUBAI* mart

 • Destinacija:
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 14/03/2018
 • Cijena: 830€

                             DUBAI

                          8  dana (7 noćenja) – avionom 

               Fly Dubai – (poslijepodnevni odlazak, poslijepodnevni povratak)

              07.03.2018. – 14.03.2018.

Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. U Dubaiju  živi oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona. Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad. Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim pješčanim predjelima…   

 

Program putovanja:

1.dan PODGORICA–SARAJEVO – DUBAI Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 13:00 h. Polijetanje za Dubai u 15:10 h ( tehničko slijetanje u Sarajevu )…

2.dan DUBAI Dolazak u Dubai u 01:45 h. Nakon završetka graničnih formalnosti predviđen je transfer do hotela. Rani check in. Slobodno vrijeme za odmor. Poslijepodnevni obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Džumeira džamija, koja je jedan od simbola Dubaija. Nastavak razgleda grada vožnjom pored zaliva Dubai, odlazak do Džumeira plaže sa panoramskim razgledom najvećih znamenitosti grada: hotel Burj Al Arab, Ostrvo Palma sa jednim od najluksuznijih hotela „Atlantis The Palm“ i velikim delfinarijumom, šoping centri,Noćenje.

3.dan DUBAI Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak najvisočije zgrade na svijetu – Burj Kalifa(828m). Nakon toga predvidjena je posjeta najmodernijem šoping molu na svijetu – Dubai Mall. Noćenje.

4.dan DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta safari u pustinji uz atraktivnu vožnju džipovima po pješčanim dinama, jahanje kamila i potpun ugodjaj uz folklorno veče. Po završetku izleta, povratak u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

5.dan ABU DABI Doručak. Fakultativni izlet u Abu Dabi. Tom prilikom vidjećete najveće znamenitosti prijestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata: Šeik Zajed džamiju, čuveni Emirates Hotel, šoping zonu u centru. Nakon toga postoji mogućnost fakultativne posjete jednom od najvećih zabavnih parkova na svijetu „Ferrari world“ gdje se nalazi najbrži rolokoster na svijetu. Poslijepodnevni povratak u Dubai. Noćenje.

6.dan DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do najpoznatijeg hotela na svijetu- Burdž El Arab, sa 7*, uz doručak ili ručak. Slobodno vrijeme u čuvenom Souk Medinatu gdje možete kupiti suvenire i uživati u prelijepom ambijentu koji podsjeća na Veneciju. Mogućnost večernjeg krstarenja brodom uz večeru – fakultativno. Noćenje.

7.dan DUBAI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

8.dan DUBAI – SARAJEVO – PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma i let za Podgoricu u 08:55 h. Slijetanje na podgorički aerodrom u 14:20 h.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga  07.03.-14.03.2018.
Capitol 4**** ili sličan Noćenje sa doručkom 830 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 190 €
   

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 25 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica- Dubai – Podgorica, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije  Fly Dubai.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje ( 12,11 €) a ni osiguranje od otkaza putovanja.

     – Boravišna taksa koja se plaća direktno u hotelu i iznosi 2,50 € po osobi/danu.

   – Viza za UAE ( Dubai ) iznosi 80 € i placa se putem banke na ziro racun ambasade UAE.

 • Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Fly Dubai-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u eurima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Agencija  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu