DUBAI & 1 MAJ

  • Destinacija:
  • Trajanje: 7 dana
  • Polazak: 28/04/2017
  • Dolazak: 04/05/2017
  • Cijena: 545€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


DUBAI & ABU DHABI –  1. MAJ

GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE

28.04 – 04.05.2017.

CIJENA 545,00 €    

( LOKALNI VODIČ, OBILASCI PO PROGRAMU, 5 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU SA 4*, TRANSFERI)

 

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (28.04.2017.) PODGORICA – BEOGRAD –  ABU DHABI
Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici kod šaltera kompanije Air Serbia u 19:45h… Polijetanje za Beograd u 21:45h. Dolazak u Beograd u 22:40h . Nastavak leta za Abu Dhabi je u 23:40h.

2. DAN (29.04.2017.) DUBAI
Dolazak na aerodrom u Abu Dhabiju je u 06:55h. Nakon pasoške kontrole odlazak za Dubai. Po dolasku u Dubai slijedi višečasovno razgledanje grada u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, džamije Jumeirah, Sheik Mohammed Palace, Sheik Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo ), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu. Smještaj u hotel oko 14:00 h. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN (30.04.2017.) DUBAI – ABU DHABI
Doručak. Slobdno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodiča. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Povratak za Dubai. Noćenje.

4.DAN (01.05.2017.) DUBAI
Doručak. Slobodan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, pirana i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. Noćenje.

5. DAN (02.05.2017.) DUBAI – KRSTARENJE
Doručak. Slobodan dan. Vrijeme  za šoping – u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijalište Ski Dubai. U večernjim satima odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom duž cijele rijeke kroz Dubai uz tradicionalnu večeru (fakultativno).  Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banku Dubaija, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN (03.05.2017.) DUBAI – DŽIP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima (15:00 h) odlazak na fakultativni izlet džip safari u pustinji. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u hotel oko 22:00 h. Noćenje.

7. DAN (04.05.2017.) ABU DHABI – BEOGRAD- PODGORICA
Rani jutarnji transfer do aerodroma u Abu Dhabiju. Let iz Abu Dhabija za Beograd je u 08:35h. Dolazak u Beograd u 12:15. Nastavak leta za Podgoricu u 13:45h.  Slijetanje na aerodrom u Podgorici je u 14:35. Kraj programa.

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– Avio prevoz Podgorica – Beograd – Dubai – Beograd – Podgorica kompanijom “Air Serbia” sa dozvoljenih 23 kg prtljaga po osobi,

– Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto,

– 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4****

– poludnevni obilazak Dubaija u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku

– obroci i piće tokom leta

– usluge pratioca/vodiča grupe

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

– Aerodromske takse (podložne promjenama) – 115,00 €

– troškovi pribavljanja vize (obezbjedjuje agencija) – 95,00 €

– međunarodno putno i zdravstveno osiguranje

– fakultativni izleti i ulaznice ( za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)

– turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 4.5 USD) – po sobi po noći;

Način plaćanja:

– mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili NLB banke

– plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

 NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela

– Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit

– Jednokrevetne sobe se rade na upit

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel. 067 860 380

067 407 230

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu