DUBAI – 01.10.2018. – 08.10.2018.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 8 dana
 • Polazak: 01/10/2018
 • Dolazak: 08/10/2018
 • Cijena: 735€

DUBAI

8  dana (7 noćenja) – avionom

Fly Dubai – (poslijepodnevni odlazak, poslijepodnevni povratak)

01.10.2018. – 08.10.2018.

Cijena: 735 €

 

Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. U Dubaiju  živi oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona. Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad. Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim pješčanim predjelima…

Program putovanja:

1.dan TIVAT–SARAJEVO – DUBAI
Sastanak grupe na aerodromu u Tivtu u 15:40 h. Polijetanje za Dubai u 17:40 h .

2.dan DUBAI
Dolazak u Dubai u 01:10 h. Nakon završetka graničnih formalnosti predviđen je transfer do hotela. Rani check in. Slobodno vrijeme za odmor. Poslijepodnevni obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Džumeira džamija, koja je jedan od simbola Dubaija. Nastavak razgleda grada vožnjom pored zaliva Dubai, odlazak do Džumeira plaže sa panoramskim razgledom najvećih znamenitosti grada: hotel Burj Al Arab, Ostrvo Palma sa jednim od najluksuznijih hotela „Atlantis The Palm“ i velikim delfinarijumom, šoping centri, … Noćenje.

3.dan DUBAI
Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak najvisočije zgrade na svijetu – Burj Kalifa(828m). Nakon toga predvidjena je posjeta najmodernijem šoping molu na svijetu – Dubai Mall. Noćenje.

4.dan DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – safari u pustinji uz atraktivnu vožnju džipovima po pješčanim dinama, jahanje kamila i potpun ugodjaj uz folklorno veče. Po završetku izleta, povratak u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

5.dan ABU DABI
Doručak. Fakultativni izlet u Abu Dabi. Tom prilikom vidjećete najveće znamenitosti prijestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata: Šeik Zajed džamiju, čuveni Emirates Hotel, šoping zonu u centru. Nakon toga postoji mogućnost fakultativne posjete jednom od najvećih zabavnih parkova na svijetu „Ferrari world“ gdje se nalazi najbrži rolokoster na svijetu. Poslijepodnevni povratak u Dubai. Noćenje.

6.dan DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do najpoznatijeg hotela na svijetu- Burdž El Arab, sa 7*, uz doručak ili ručak. Slobodno vrijeme u čuvenom Souk Medinatu gdje možete kupiti suvenire i uživati u prelijepom ambijentu koji podsjeća na Veneciju. Mogućnost večernjeg krstarenja brodom uz večeru – fakultativno. Noćenje.

7.dan DUBAI
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

8.dan DUBAI – SARAJEVO – TIVAT
Doručak. Transfer do aerodroma i let za Tivat u 12:45h. Slijetanje na tivatski aerodrom u 16:40 h.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga 01.10.-08.10.2018.  
Al Khoory Atrium Al Barsha **** ili sličan Noćenje sa doručkom 735 €  
Doplata za jednokrevetnu sobu 295 €  
   

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 25 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Tivat – Dubai – Tivat, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, avio-takse na letu kompanije Fly Dubai.

U cijenu putovanja nije uračunato:

–  Fakultativni izleti i posjete

–  Međunarodno putno osiguranje (12,11 €) a ni osiguranje od otkaza putovanja.

–  Boravišna taksa koja se plaća direktno u hotelu i iznosi 2,50 € po osobi/danu.

– Hrana i piće na letovima kompanije Fly Dubai

 • Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Fly Dubai-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Dozvoljeni prtljag : 20 kg čekirani prtljag + 7 kg ručni prtljag
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa.

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu