D V O R C I B A V A R S K E & M I N H E N ZA 1. M A J-avionom – SIGURAN POLAZAK

  • Destinacija:
  • Trajanje: 4 dana
  • Polazak: 27/04/2017
  • Dolazak: 30/04/2017
  • Cijena: 325€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


SIGURAN POLAZAK

D V O R C I   B A V A R S K E  &  M I N H E N  ZA 1. M A J

4 DANA AVIONOM – SA UKLJUCENIM AERODROMSKIM TAKSAMA

 CIJENA: 325€ 

27.04-30.04.2017

(AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTELSKI SMJEŠTAJ + TRANSFERI + VODIČ) 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PODGORICA – MINHEN /

Okupljanje grupe na aerodromu “Golubovci” dva sata prije leta. Let za Minhen je u 11:55h.Slijetanje u Minhen u 13:45. Po preuzimanju prtljaga i graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada sa kraćim obilascima: dvorac Nymphenburg (kraljevska palata, ljetnja rezidencija dinastije Vitelsbah), Muzeja kočija, Muzeja porcelana i parka; palata Maksimilianum; Nacionalna opera i pozorište; galerija nove i stare Pinakoteke; centar grada sa trgom Device Marije Marienplatz; trg i istoimena pijaca Viktualienmarkt; Frauenkirhe – Ženska crkva, zaštitni znak Minhena sa svoja dva zvonika visine 99 m; Engleski park, jedan od najvećih svoje vrstu na cijelom svijetu (5 x 1 km); Bavarski Parlament. Smještaj u hotel. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. DAN / MINHEN – DVORCI BAVARSKE /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet sa obilaskom dva dvorca, Linderhof (Schloss Linderhof) i Nojšvanštajn (Schloss Neuschwanstein). Za Linderhof, dragulj rokoko stila, kažu da je najreprezentativniji dvorac Bavarske. Prvobitno je sagrađen kao palata koja je služila za lov. Medjutim, Ludvig Drugi, iskazujući svu svoju ekstravaganciju, potpuno ga preuređuje u rokoko stil i gotovo svaku odaju oblaže zlatom. Pošto je mladi kralj obožavao Luja 14. i bio očaran njegovim dvorcem, naredio je da se sagradi isti takav, počevši od soba, odaja, kuhinje, pa do beskrajnog vrta. Zato Linderhof često nazivaju i “malim Versajem”. Spektakularni Nojšvanštajn je izgrađen na 92 m visokom brdu i otvoren je za javnost 1886. godine, poslije misteriozne smrti Ludviga Drugog. Zamak je otelotvorenje romantizma iz 19. vijeka sa mješavinom srednjevekovnih detalja (uske spiralne stepenice, mnoštvo kula i tornjeva…), izgrađen u prelijepom krajoliku Bavarskih Alpa. Razgledanje unutrašnjeg dijela dvorca. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira. Povratak u Minhen. Uveče kolektivni odlazak do neke od čuvenih minhenskih pivnica.Noćenje.

3. DAN / MINHEN – SALZBURG – MINHEN /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šoping. Naša preporuka je da posjetite tržni centar Viktualienmarkt. Više od 100 prodavača izlaže svježe proizvode na štandovima, a Viktualienmarkt s vremenom se izborio za status najbolje tržnice u gradu, s ponudom koja varira od ‘jednostavnih’ domaćih proizvoda do egzotičnih začina iz dalekih zemalja. Slobodno vrijeme. Nocenje.

4. DAN / MINHEN –  PODGORICA 

Dorucak. Odjava iz hotela.Polazak prema aerodromu u Memingenu.Let za Podgoricu je u 9:45. Slijetanje u Podgoricu u 11:25.Kraj programa.

U cijenu aranzmana je ukljuceno:

– Avionski prevoz na relacijiu Podgorica – Minhen – Podgorica

– Transferi autobusom na relaciji prema programu putovanja

– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Minhenu

– Usluge vodiča za razgledanja prema programu

– Organizacioni troškovi putovanja

– rucni prtljag do 8 kg dimenzija (ruksak)

U cijenu aranžmana nije ukljuceno :

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5 € )

–  Fakultativni izleti i ulaznice

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 20%)

ZA OVO PUTOVANJE VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA
TURISTICKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

* licenca Ministarstva turizma broj 320

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu