BUDIMPEŠTA & BEČ – avionom

BUDIMPEŠTA –  BEČ
4 DANA (07.03-10.03.2020.) AVIONOM

CIJENA: 239 EUR

 1. dan PODGORICA – BUDIMPEŠTA Sastanak grupe na podgoričkom aerodromu kod šaltera Fly Montenegro u 08:00 h. Let za Budimpeštu u 09:55 h.Po slijetanju je predviđen je predviđen panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.Noćenje. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umjetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.
 2. dan BUDIMPEŠTA Doručak.  Obilazak Pešte, šetnja starim gradom (Crkva u Pećini, Eržebet most, Lančani most, Beogradski Kej, Bazilika, Parlament, Vorošmanti trg). Uveče odlazak na  fakultativnu vožnju  brodom Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova. Noćenje
 1. dan BEČ Doručak. U 8:00h fakultativni odlazak za Beč – glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj… i šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.
 2. dan. PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma  i let za Podgoricu u 08:10 h. Kraj programa!

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga
Hotel sa 3*** Noćenje

sa doručkom

239 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

 

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Budimpešta – Podgorica, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, prevoz autobusom na pomenutim relacijama, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu  sa 3* na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje),  usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, avio takse. Rucni prtljag 10 kg.

U cijenu putovanja nije uračunato: Kofer do 20 kg ( 48 € ) , fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (4,60€)  a ni osiguranje od otkaza putovanja.

 

Agencija zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 35).
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta  kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu