BUDIMPEŠTA – BEČ / NOVA GODINA 2018

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 7 dana
  • Polazak: 29/12/2017
  • Dolazak: 04/01/2018
  • Cijena: 189€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

NOVA GODINA  2018 – BUDIMPEŠTA – BEČ

7 DANA – 189,00 € 

29.12.2017 – 03.01.2018.

(PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ)

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PETAK – 29.12.2017. / PODGORICA

Sastanak grupe na parkingu kod hotela City u popodnevnim časovima. Polazak autobusa za Budimpeštu. Vožnja preko Zlatibora, Beograda sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe…

2. DAN / SUBOTA – 30.12.2017. / BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela…Smještaj u hotel. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti.  U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umjetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.

3. DAN / NEDELJA – 31.12.2016. / BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Kampona i Tropikarijum, gdje se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svijetom tropskih predjela. Kolektivni odlazak gradskim prevozom, u centar Pešte na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Individualni povratak u hotel. Fakultativno je moguće organizovati doček u diskoteci ili restoranu. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK – 01.01.2018. / BUDIMPEŠTA-BEČ – BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak za Beč – glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj… i šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.

5. DAN / UTORAK – 02.01.2018. / BUDIMPEŠTA 

Doručak. Napuštanje hotela. Dan za šetnju i individualne aktivnosti i šoping. Polazak za Podgoricu oko 20:30 časova. Noćna vožnja.

6. DAN / SRIJEDA – 03.01.2018. / BUDIMPEŠTA – PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa!!! 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– Prevoz modernim autobusima na relaciji Podgorica – Budimpešta – Podgorica

– Kompletnu organizaciju i vođenje puta

– Usluga 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 *

– Usluge vodiča za razglede po programu

– Organizacioni troškovi

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– Fakultativne izlete, ulaznice za kulturno istorijske spomenike i karte za gradski prevoz

– Putno zdravstveno osiguranje

 NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu