BUDIMPEŠTA & BEČ & DOČEK NOVE GODINE 2018

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 29/12/2017
 • Dolazak: 03/01/2018
 • Cijena: 159€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

BUDIMPEŠTA & BEČ & DOČEK NOVE GODINE 2018

6 dana / 3 noćenja – već od 159,00 EUR za prijave do 05.11. !!!

 

BUDIMPEŠTA – Spajanjem tri grada Buda, Obuda i Pest  1873.godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika. Lepoti Budimpešte doprinose devet mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. Kaže se da u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nedaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste prošetali čuvenom ulicom Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

BEČ – U prebogatoj kulturnoj ponudi Beča svako može da pronadje nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoiđete gotsku katedralu Stephansdom iz XII vijeka, i da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politički uticaj ili do Šenbruna, ljetnje rezidencije sa 1440 soba. Velelepna gradjevina parlamenta sa grčkim stubovima vuče na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je gradjevina u kojoj se nalaze Klimtova dela. Ukoliko ste obožavaoci Gaudija, sigurno ćete uživati i u izuzetnim gradjevinama Hunderwasser-a.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 29.12.2017. Podgorica – Budimpešta

Polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u dogovoreno vrijeme. Upoznavanje sa vodičem, pakovanje i noćna vožnja do Budimpešte (preko Srbije, Mađarske) uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osvježenja.

II DAN 30.12.2017. Budimpešta

Dolazak u Budimpeštu i panoramsko – pješački obilazak grada u pratnji vodiča:

Citadela, Trg heroja, Andraši bulevar, Opera, Parlament, Lančani most, Budimsko brdo, crkva Matije Korvina i Ribarske kule. Smještaj u hotel.

Slobodno vrijeme. U večernjim časovima mogućnost odlaska na Čardu – mađarsko veče, u nacionalni restoran sa folklorno – umjetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.

III DAN 31.12.2017. Tropikarijum, Kampona, Vaci ulica

Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet – tržni centar Kampona i Tropikarijum, gdje se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svijetom tropskih predjela. Stanovnici tropikarijuma su egzotične ptice, majmuni, zmije, aligatori, džinovske kornjače, a posebnu atrakciju predstavlja 11 metara dug tunel iz koga se u fantastičnom okruženju mogu posmatrati ajkule.

Po obilasku Tropikarijuma slobodno vrijeme za šetnju u Vaci ulici. Povratak u hotel.

Zajednički odlazak na doček NOVE GODINE 2018 u diskoteci (fakultativno) ili na Trgu. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

IV DAN 01.01.2018. Budimpešta – BEČ – Budimpešta

Doručak. Slobodan dan ili fakultetivni izlet za Beč. Po dolasku  panoramski obilazak grada autobusom u pratnji vodiča: avenija Ring koja okružuje istorijsko jezgro grada, Opera, dvorac Hofburg, Parlament, Burgteatar, spomenik neznanom junaku, Berza, Dunavski kanal, Prater – zabavni park sa velikim točkom visine 65 metara, koji je podignut za svjetsku izložbu 1873. godine, divan stambeni kompleks Hundervaserhaus, novi Beč, Uno city, Dunavski toranj, Austria centar, Švedski trg, trg i katedrala sv. Stefana, trgovačke ulice Kertner i Graben… Slobodno vrijeme.

Povratak za Budimpeštu u popodnevnim casovima. Noćenje.

V DAN 02.01.2018. Budimpešta – polazak ka Crnoj Gori

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vrijeme za šetnju, šoping. U ranim popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na fantastično, jednočasovno krstarenje Dunavom. Sastanak putnika oko 19:00h i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Srbije, sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

VI DAN 03.01.2018. Podgorica

Dolazak u Podgoricu u prijepodnevnimčasovima. Kraj programa.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Uslugu 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu Millennium 3* u Budimpešti
 • Panoramski i pješački obilazak Budimpešte u pratnji vodiča
 • Usluge vodiča i pratioca gruope iz agencije
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (1 EUR po danu), obezbjeđuje Agencija

HOTEL HUNGUEST MILLENNIUM  se nalazi na glavnom putu koji povezuje centar Budimpešte i aerodrom. Do ovog hotela sa 3 zvezdice se može lako doći sa metro stanice koja se nalazi na samo 300 metara od hotela. Besplatan bežični internet obezbijeđen je u lobiju i u sobama.

Do centra grada može se stići za oko 10 minuta vožnje automobilom. Veliki tržni centar Europark nalazi se u istoj ulici kao hotel i udaljen je 2 stanice vožnje metroom. Osoblje

hotela govori više jezika i rado će vam dati sve potrebne informacije o gradu.

U restoranu možete takođe uživati u tradicionalnom mađarskom gostoprimstvu. Restoran nudi raznovrsna jela mađarske i internacionalne kuhinje i veliki izbor mađarskih vina.

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje*.
 • Najkasnije 48h od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 50 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak do 7 dana pred polazak na put
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE, sa brojem licence 286

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja
Agencije Montenegro Tourist Service

Licenca br. 286

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu