BUDIMPESTA & 21 MAJ

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 21/03/2017
 • Dolazak: 24/05/2017
 • Cijena: 220€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


BUDIMPEŠTA 

4 DANA(3 NOCENJA)

POLAZAK : 21.05-24.05

CIJENA ARANŽMANA: VEĆ OD 220,00

 Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije!

 

UKRATKO O DESTINACIJI

Budimpešta – glavni grad Mađarske, ‘kraljica Dunava’, grad mnogobrojnih termi i bivša prestonica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, okićena za Božić i Novu Godinu ili rascvjetana u proljeće, mjesto je koje se treba vidjeti.

Zbog svoje arhitekture, Budipešta je dobila nadimak “Pariz istoka”. Godine 1987. Budimpešta je dodata u listu svetske baštine UNESCO za kulturni i arhitektonski značaj Dunava, Budim Castle kvartal i Andrassi Avenue.

 PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN

Polazak iz Podgorice je 21.05.2017.godine, letom za Budimpeštu.
Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm). Tečnosti do 100 ml.
Let je u 20:00h, u Budimpeštu stižete u 21:20h.
Smještaj je obezbijeđen u hotelu „City Ring“ 3* ili „City Hotel Unio” 3*.
 Transfer do hotela individualno – taksijem ili u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.
Uz aranžman se dobija detaljan program sa predlozima kuda i šta posjetiti, cijene ulaznica, radna vremena…

2-4 DAN-BUDIMPEŠTA

Slobodni dani (22.05. – 24.05.2017.).

4 DAN

Povratak je 24.05.2017.godine letom iz Budimpešte do Podgorice.
Transfer do hotela individualno – taksijem ili u skladu sa instrukcijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.
Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm). Tečnosti do 100 ml.
Let je u 18:20h.
Budite na aerodromu dva sata prije polijetanja aviona.
U Podgoricu stižete u 19:35h.

U cijenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Budimpešta – Podgorica
 • Ručni prtljag 8kg max. dimenzija 42cm x 32cm x 25cm. Tečnosti do 100ml.
 • Hotelski smještaj (noćenje bez doručka)
 • Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

 • Boravišna taksa (plaća se direktno na recepciji hotela)
 • Transfer od aerodroma do hotela
 • Transfer od hotela do aerodroma
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

SMJEŠTAJ

City Hotel Ring 3* – BUDIMPEŠTA

Web adresa hotela: http://www.cityhotel.hu/en/city-hotel-ring-budapest/

Hotel City Ring nalazi se na Velikom bulevaru u Budimpešti, na 250 metara od Željezničke stanice Njugati. Od hotela lako se pješke stiže do znamenitosti kao što je Zgrada mađarskog parlamenta, udaljena 800 metara, kao i do noćnih klubova i ostrva Margit, koje je oblast za rekreaciju i udaljeno je 850 metara.

Nakon noći u vašoj klimatizovanoj sobi, dan možete započeti bogatim doručkom na bazi švedskog stola, a zatim otići u obilazak znamenitosti ili se prepustiti poslovnim obavezama. Besplatan bežični internet dostupan je u svim sobama.

U lobiju hotela City Ring možete koristiti besplatan računar sa kablovskim internetom. Besplatan toaletni pribor dostupan je na zahtjev na recepciji.

Najbliže stanice metroa, autobusa i tramvaja nalaze se na samo 250 metara udaljenosti, a mnoge prodavnice su u neposrednoj blizini.

Do glavne zone za kupovinu i zabavu sa mnoštvom restorana možete stići za 5 minuta hoda.

City Hotel Unio 3* – BUDIMPEŠTA

Web adresa hotela: http://uniohotel.hu/en/

Hotel City Unio je vrhunski hotel sa 3 zvjezdice, smješten na centralnoj lokaciji, na nekoliko minuta hoda od svih istorijskih znamenitosti i na 80 metara od Velikog bulevara. Odlično je povezan linijama gradskog prevoza.

Sve sobe imaju prozore sa dvostrukim staklom, koji vam omogućavaju miran noćni odmor. Sobe za goste s invaliditetom i sobe sa brodskim podom za goste sklone alergijama dostupne su na zahtjev.

Gosti mogu da probaju velik izbor jela mađarske i internacionalne kuhinje za večeru, kao i da uživaju u bogatom doručku na bazi švedskog stola.

Objekat posjeduje impresivne objekte za sastanke, u koje može da se smjesti do 200 osoba. Tri klimatizovane konferencijske sale predstavljaju idealno mjesto za okupljanje u poslovnim i zabavnim prilikama.

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
 • Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE

 • Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
 • U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
 • Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
 • Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
 • Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
 • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.

Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL

tel. 067 062 888

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu