BOZICNI VASAR – KRAKOV POLJSKA ( 14 – 18.Decembar )

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 14/12/2017
  • Dolazak: 18/12/2017
  • Cijena: 150€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

BOZICNI VASAR

* ADVENT * KRAKOV – POLJSKA

( 14 – 18.Decembar )

Cijena: 150 Eur

14 decembar 
Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 19h. Vožnja turističkim autobusom sa pauzama za granične formalnosti i odmor grupe..

 

15 decembar
Dolazak u Krakov. Razgledanje grada s vodicem dvorac Vavel, katedrala Sv.Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV vijeka. Setnja glavnim trgom ( jednim od najvecih srednjevjekovnih trgova u Evropi i jedna od najljepsih urbanistickih cjelina uopste ), gdje se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu – poznatom poljskom pjesniku i goticka crkva Sv.Marije… Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i uzivanja u carobnoj atmosferi novogodisnjih pijaca i vasara u starom gradskom jezgru.. Mogucnost odlaska u trzni centar Galeria Krakowska ( jedan od najboljih u Poljskoj ). Noćenje.

16 decembar 
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili fakultativni odlazak do Ausvica – Birkenau i obilazak jednog od najznacajnijih simbola svjetske istorije, koji predstavlja najveci i najozloglaseniji logor nacisticke Njemacke ( danasnji pomenmuzej pod zastitom UNESCO – a ). Povratak u Krakov. Slobodno vece. Nocenje.

17.decembar
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vrijeme u centru ili fakultativna posjeta rudniku soli Velicka – impresivnom podzemnom svijetu slanih jezera, prostorija, hodnika, zatim, kraljevskoj kapeli napravljenoj od soli.. kao i koncertnoj dvorani od soli.. Povratak u Krakov. U vecernjim satima, kretanje ka Crnoj Gori. Voznja sa pauzama za odmor i granicne formalnosti…

18.decembar
Dolazak u Podgoricu. Kraj aranzmana.

 

CIJENU JE UKLJUČENO:

Prevoz turističkim autobusom

Dva noćenja sa doručkom u hotelu 3*

Obilazak Krakova sa vodičem

Sve putarine, takse, parkinzi

Pratilac puta iz agencije 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

Troškove putnog osiguranja ( Moze se kupiti u agenciji )

Fakultativni izleti

Individualni troškovi putnika

Uslovi i načini plaćanja:

30% avans se plaća prilikom rezervacije. Ostatak iznosa najkasnije 7 dana pred putovanje

Plaćanje na 6, 9 ili 12 mjesečnih rata preko NLB Banke

Plaćanje na mjesečne rate bez odlaska u banku, za rane prijave

 NAPOMENE:

Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima.

Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 7 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje.

Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl )

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja.

Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta

Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja.

Organizator putovanja je turisticka agencija IN TRAVEL

Licenca br.120 Ministarstva turizma

Tel.067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu