BISERI ISTRE

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 03/10/2018
 • Dolazak: 07/10/2018
 • Cijena: 149€

BISERI ISTRE


PULA – POREČ – ROVINJ – BRIONI – OPATIJA

5 DANA / 03.10 – 07.10.2018. /

CIJENA: 149€ za prijave do 01. septembra


PLAN I PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / SRIJEDA / 03.10.2018. / PODGORICA – PULA

Polazak ispred hotela “City” u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Nikšića, Bileće, Stolca i Čapljine poslije koje se uključujemo na autoput kojim ćemo nastaviti dalju vožnju i kroz Hrvatsku do Pule sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / ČETVRTAK / 04.10.2018. / PULA

Dolazak u Pulu, nakon dolaska slijedi upoznavanje sa ovim divnim gradom koje počinjemo panoramskom vožnjom duž gradske rive – utvrđenje Kaštel sa Malim rimskim pozorištem, austrijska ratna luka sa Arsenalom, luka sa teretnim terminalima i brodogradilištem na ostrvu Uljanik, građevine austrijske arhitekture… Potom slijedi i pješačka tura sa obilazakom Pulske Arene – Amfiteatra, Dvojnih vrata i gradskih bedema, Slavoluka Sergijevaca, Gradske vijećnice, Avgustovog hrama, crkve i samostana Sv. Franje, kapele Sv. Marije Formoze… Kraće slobodno vrijeme. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN / PETAK / 05.10.2018. / POREČ – ROVINJ

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet za Poreč i Rovinj. Po dolasku u Poreč obilazak starog dijela grada iz rimskog doba, kompleksa Eufazijeve bazilike (ulaznica nije uključena), Trga Marafor, Porečke kule, palate iz gotičkog doba, Romaničke kuće, Istarske gotičke crkve i ostataka velikog Neptunovog hrama… Nastavak putovanja do Rovinja. Obilazak starog dijela grada, gradskih bedema i vrata, crkve Sv. Eufemije… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. DAN / SUBOTA / 06.10.2018./ PULA – BRIONI – OPATIJA – PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Brione. Ukrcaj na brodić i odlazak do nacionalnog parka “Brioni”. Vožnja brodom do ostrva Veliki Brioni. Obilazak crkve Cv. Marije, Kastruma – staro naselje iz doba Rimljana, rimske vile u uvali Verige. Putovanje do Opatije. Panoramski obilazak vile Angioline (ulaznica nije uključena), parkova Sv. Jakova i Sv. Angioline, fontane Helija i Selene, fontane Slatina, crkve Sv. Jakova i crkve Marijina Navještenja, hotela Kvarner. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Podgoricu. Noćna vožnja.

5. DAN / NEDELJA / 07.10.2018./ PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa.


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama

 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Puli ili okolini

 • Usluge vodiča / pratioca grupe

 • Organizacioni troškovi

 • Obilasci prema programu putovanja

 U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Lokalne takse, plaćaju se na recepciji hotela

 • Fakultativni izlet  za Poreč i Rovinj – 20,00 EUR

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 5,00 EUR

 • Vožnja brodom do Briona i ulaznica za park – 22,00 EUR

 • Individualni troškovi putnika

 • Ulaznice za muzeje i lokalitete


Mogućnost plaćanja na rate:

– Prva rata u iznosu od 50,00 € plaća se prilikom prijave i rezervacije aranžmana, ostale na mjesečnom nivou, a zadnja rata 10 dana prije početka putovanja.

– Mogućnost plaćanja na 6, 9, 12 rata kreditiranjem kod CKB, NLB ili ATLAS banke.

– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

– Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.

– Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu