BISERI ISTRE !!!19.05 – 23.05.2017.

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 19/05/2017
  • Dolazak: 23/05/2017
  • Cijena: 135€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


BISERI ISTRE !!!

PULA – POREČ – ROVINJ – OPATIJA – BRIONI

19.05 – 23.05.2017.

CIJENA: 135,00 EUR

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PETAK / 19.05.2017. / PODGORICA – PULA

Polazak ispred hotela City u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Nikšića, Bileće, Stolca i Čapljine poslije koje se uključujemo na autoput kojim ćemo nastaviti dalju vožnju i kroz Hrvatsku do Pule sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / SUBOTA / 20.05.2017. / PULA

Dolazak u Pulu, nakon dolaska slijedi upoznavanje sa ovim divnim gradom koje počinjemo panoramskom vožnjom duž gradske rive – utvrđenje Kaštel sa Malim rimskim pozorištem, austrijska ratna luka sa Arsenalom, luka sa teretnim terminalima i brodogradilištem na ostrvu Uljanik, građevine austrijske arhitekture… Potom slijedi i pješačka tura sa obilazakom Pulske Arene – Amfiteatra, Dvojnih vrata i gradskih bedema, Slavoluka Sergijevaca, Gradske vijećnice, Avgustovog hrama, crkve i samostana Sv. Franje, kapele Sv. Marije Formoze… Kraće slobodno vrijeme. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN / NEDELJA / 21.05.2017. / POREČ – ROVINJ

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet za Poreč i Rovinj. Po dolasku u Poreč obilazak starog dijela grada iz rimskog doba, kompleksa Eufazijeve bazilike (ulaznica nije uključena), Trga Marafor, Porečke kule, palate iz gotičkog doba, Romaničke kuće, Istarske gotičke crkve i ostataka velikog Neptunovog hrama… Nastavak putovanja do Rovinja. Obilazak starog dijela grada, gradskih bedema i vrata, crkve Sv. Eufemije… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK  / 22.05.2017. / PULA – BRIONI – OPATIJA – PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Brione. Ukrcaj na brodić i odlazak do nacionalnog parka “Brioni”. Vožnja brodom do ostrva Veliki Brioni. Obilazak crkve Cv. Marije, Kastruma – staro naselje iz doba Rimljana, rimske vile u uvali Verige. Putovanje do Opatije. Panoramski obilazak vile Angioline (ulaznica nije uključena), parkova Sv. Jakova i Sv. Angioline, fontane Helija i Selene, fontane Slatina, crkve Sv. Jakova i crkve Marijina Navještenja, hotela Kvarner. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Podgoricu. Noćna vožnja.

5. DAN / UTORAK / 23.05.2017. / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama

– Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Puli ili okolini

– Licencirani vodič tokom cijelog putovanja

– Organizacioni troškovi

– Obilasci prema programu putovanja

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

– Fakultativni izlet  za Poreč i Rovinj – 10,00 EUR

– Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 4,00 EUR

– Vožnja brodom do Briona i ulaznica za park – 22,00 EUR

– Individualni troškovi putnika

– Ulaznice za muzeje i lokalitete

 NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel.067 062 888

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu