BERLIN, 18.05

 • Destinacija:
 • Trajanje: 4 dana
 • Polazak: 18/05/2017
 • Dolazak: 21/05/2017
 • Cijena: 255€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


BERLIN

4 DANA( 3 NOĆENJA)

POLAZAK 18-21.05

CIJENA ARANŽMANA: VEĆ OD 255,00 €

***Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije.***

 

UKRATKO O DESTINACIJI

 

Berlin, glavni grad Njemačke, ističe se raznolikošću pojava, bogatim kulturnim životom i dinamičnim, no istovremeno i opuštenim životnim stilom. Upravo kontrasti između istorijskih građevina i savremene arhitekture, između tradicije i moderne, odlikuju ovaj grad. Znamenitosti Berlina pričaju istoriju cijele jedne nacije od Brandenburške kapije pa do sedišta saveznog kancelara. U glavnom gradu Nemačke nalaze se sve najznačajnije zgrade Vlade, a među njima i istorijski Rajhstag koji je sjedište njemačkog parlamenta. Berlin je grad umjetnosti, umjetnika i muzeja. Preko 170 muzeja – među njima je i čuveno muzejsko ostrvo – prikazuju blaga čitavog svijeta. Nebrojene mogućnosti za šoping nude čuveni Kurfurstendam, elegantna Fridrihštrase i originalni butici oko Hakešen Hofa (Hackeschen Höfe). Berlin je najzelenija metropola Njemačke sa prostranim parkovima, šumama i jezerima. Opuštenost se može osjetiti svugde u gradu.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1 DAN

Polazak iz Podgorice je 18.05.2017., letom do Berlina.

Let je u 09:55h. U Berlin stižete u 12:00h.

Dozvoljeni prtljag po putniku 10kg (ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm). Tečnosti do 100ml.

***Uz ručni prtljag možete nositi i ličnu torbicu max. dimenzija 25cm x 33cm x 20 cm.

Smještaj obezbijeđen u hotelu  “AMANO GRAND CENTRAL” 3*. Transfer od aerodroma do hotela po pisanom vodiču.

2-4  DAN- BERLIN

Slobodni dani (19.05.2017. – 21.05.2017.). Uz aranžman se dobija detaljan program i predlozi kuda i šta posjetiti, cijene ulaznica, radna vremena.

4 DAN

Povratak je 21.05.2017., letom iz Berlina do Podgorice. Transfer od hotela do aerodroma u skladu sa informacijama koje ćete pronaći u pisanom vodiču.

Let je u 08:05h.

Dozvoljeni prtljag po putniku 10kg (ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm). Tečnosti do 100ml.

***Uz ručni prtljag možete nositi i ličnu torbicu max. dimenzija 25cm x 33cm x 20 cm.

U Podgoricu stižete u 10:10h.

U cijenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Berlin – Podgorica
 • *Ručni prtljag 10kg max. dimenzija 55cm x 40cm x 20cm. Tečnosti do 100ml.
 • ***Uz ručni prtljag možete nositi i ličnu torbicu max. dimenzija 25cm x 33cm x 20 cm.
 • Hotelski smještaj (noćenje bez doručka)
 • Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

 • Boravišna taksa – plaća se direktno na recepciji hotela
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja.

SMJEŠTAJ

Hotel “AMANO Grand Central” 3* – BERLIN

Link hotela: http://www.amanogroup.de/en/hotels/amano-grand-central

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.
OPŠTE NAPOMENE

Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.
Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL
tel. 067 062 888
[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu