BEC BUDIMPESTA 5 – 9.APRIL 2018

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 05/04/2018
  • Dolazak: 09/04/2018
  • Cijena: 155€

AUSTRIJA I MADJARSKA

BEC – BUDIMPESTA

5 – 9.APRIL 2018

Cijena po osobi: 155 € 

5.april
Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 18h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama za odmor grupe i za granicne formalnosti.

6.april
Dolazak u Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habzburg. Smjestaj u hotel. Kraca pauza. Odlazak u razgledanje grada s vodicem:Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Odlazak do čuvenogdvorca Schönbrunn,jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.

7.april
Doručak. Slobodan dan u Becu ili fakultativni izlet do Budimpeste. Podolasku u Budimpestu, obilazak s vodičem:Trg Heroja,Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna posjeta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela ..

     ... Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak. U vecernjim casovima povratak u Bec. Noćenje.

8.april
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vrijeme za setnju, uzivanje u atrakcijama Pratera, najveceg zabavnog parka u regioni ili Vaskrsnjoj pijaci kod Senbruna, ili nekom od drugih zanimljivijh mjesta u gradu… u vecernjim satima polazak za Crnu Goru. Voznja sa pauzama za odmor i granicne formalnosti.

9.april
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )

2 noćenja s doruckom hotel 3* Bec

Obilazak Beca s vodicem

Pratila puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

Troškove putnog osigurannja 7,00 € Moze se kupiti u agenciji

Fakultativni izlet Budimpesta 25 eur, nije obavezno.

Individualni troškovi putnika

NACINI PLACANJA:

avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put

preko NLB ili HIPOTEKARNE Banke na 6, 9 ili 12 rata

plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

NAPOMENE:

Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima.

Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 5 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje.

Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl )

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja.

Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta

Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja.

Fakultativni izleti nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje oba izleta je 30 prijavljenih putnika

BROJ MJESTA JE OGRANICEN!

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu