BEČ – BRATISLAVA

 

BEČ – BRATISLAVA

 5 DANA – 4 NOCI (28.04-02.05.2020.) AVIONOM

CIJENA: 369 EUR

 

 

 1. dan PODGORICA – TIRANA -BEĆ Sastanak grupe kod Ina pumpe kod Delta City-a u 15:00 h. Transfer do aerodroma u Tirani i let za Beč u 20:30 h. Po slijetanju u Beč transfer do hotela. Noćenje.

 

 1. dan BEČ Doručak. Panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj… i šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.
 2. dan BEČ Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativna posjeta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja ljetnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najljepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun dio UNESCO kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 3. dan PANDORF OUTLET – BRATISLAVA Doručak. Fakultativni izlet Pandorf – Bratislava. Polazak za Pandorf Outlet i slobodno vrijeme za šoping. U dogovoreno vrijeme polazak prema Bratislavi, gdje nas očekuje razgledanje starog grada.  Šetnju počinjemo obilaskom areala Bratislavskog dvorca, koji se uzdiže iznad Dunava na visini od 100m i predstavlja simbol grada. Svoj barokni izgled dvorac dobija u 18.vijeku zahvaljujući Mariji Tereziji. Danas se u njemu nalazi istorijski odsjek Slovačkog narodnog muzeja. Dalje nastavljamo prema Katedrali Sv. Martina,  obilazimo Glavni trg sa fontanom iz 16.vijeka, Narodno pozorište… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Kasni večernji povratak u Beč. Noćenje.
 4. dan BEČ-TIRANA-PODGORICA Doručak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma i let za Tiranu u 18:10 h. Po slijetanju  u Tiranu , transfer do Podgorice. Kraj programa.

 

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga
Hotel sa 3***   Noćenje

sa doručkom

369 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina


POPUSTI ZA DJECU
: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

 

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Tirana-Beč-Tirana, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, prevoz autobusom na pomenutim relacijama, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje),  usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja, avio takse. Rucni prtljag 10 kg.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: Kofer do 20 kg ( 68 € ) , fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (4,60 €), kao ni osiguranje od otkaza putovanja.

 

Agencija zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 35).
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

 

NAČINI PLAĆANJA:

– avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu