BEC Autobusom

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 01/11/2018
 • Dolazak: 06/11/2018
 • Cijena: 220€

B E Č 

+ izlet u Bratislavu i outlet PARNDORF

6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 01.11.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 220€

            01.11.2018. Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije i Mađarske do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

02.11.2018. Očekivani dolazak u Beč je u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Poslije lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i večernji izlazak (za šoping preporučujemo ulicu Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču). Noćenje.

          03.11.2018 Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere,       Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzejNacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju, dodatne obilaske i šoping. Za slobodno vrijeme preporučujemo i posjetu Donauturmu – bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom.  Povratak u hotel. Noćenje.

04.11.2018 Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i obilaske ili fakultativni izlet do Bratislave. Po dolasku obilazak glavnog grada Republike Slovačke: Tvrđava, Katedrala sv. Martina, Palata Grasalkovic…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka outletu Parndorf. Slobodno vrijeme za šoping. U dogovoreno vrijeme polazak za Beč. Noćenje.

05.11.2018 Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazakčuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Nakon obilaska dvorca i parkova, slijedi slobodno vrijeme u centru grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

06.11.2018 Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

U cijenu je uključeno:

 • 3 noćenja sa doručkom u Hotel 3* u Beču ( u 1/2 i 1/3 sobama)
 • obilasci prema programu
 • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena ne uključuje:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).
 • Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn ,
 • Fakultativni izlet Bratislava – outlet Parndorf – 25€

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasoša ❗

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu